Απίστευτο! Νέα τρέλα έπιασε τα μπουζούκια- Τρέχουν σαν τρελοί, να βρουν λουλούδια, αλλά δεν έχει κανένας

Ναι. Μπορεί ο νούμερο ένα στην λίστα των πληγωμένων κόσμων, αυτός της νύκτας, επιτέλους, να παρήγγειλε το καινούργιο κοστούμι. Για να επιστρέφει στην δουλειά, με συνθήκες προ κορωνοϊού. Δηλαδή με χορό, όρθιους και χωρίς αποστάσεις..Και φυσικά, όπως αναμενόταν, αυστηρά μόνο για πελάτες πλήρως εμβολιασμένους. Και να το χάρηκαν, να το χαρήκαμε, ανεξαιρέτως, σαν τα μικρά παιδιά. Και, πλέον, κατόπιν τούτου, να ετοιμάζονται όλες σχεδόν οι ομάδες, ακόμη και αυτές που είχαν δεύτερες, τρίτες και τέταρτες σκέψεις, για να μπουν στο γήπεδο. Να ξεκινήσουν το παιχνίδι, να δείξουν το αξίζουν, να τεθούν υπό την κρίση του ακόμη πιο απαιτητικού κοινού.

Μπορεί, όλα αυτά να συμβαίνουν και να είναι προς την κατεύθυνση στην σωστή, όμως προέκυψε νέο πρόβλημα. Που κανείς δεν περίμενε, που ελάχιστοι το γνωρίζουν, που επηρεάζει κυρίως τα μπουζούκια.. Τώρα, τους έπιασε καινούργια τρέλα, διότι υπάρχει έλλειψη σοβαρή, πρωτοφανής, πανελλήνια, πανευρωπαϊκή μη σας πούμε, στα λουλούδια. Όπως μαθαίνει το Τσίπας Μπλοκ, από έγκυρες και σοβαρές πηγές. Τηλεφώνησε σε όποιο γνωστό ή άγνωστο θερμοκήπιο-ανθοπωλείο θες, γνωρίζεις ότι ασχολείται με αυτό το κομμάτι, δουλειά, νταραβέρι, για να σου πουν όλοι το ίδιο : “Στο πρώτο κύμα πανδημίας, καλλιεργήθηκε ένα ποσοστό της τάξης του 60%, το οποίο δεν απορροφήθηκε ποτέ. Στο δεύτερο κύμα, καλλιεργήθηκε ένα 40%, ούτε αυτό πουλήθηκε. Οπότε, όπως πήγαινε το έργο, πιστεύαν και πιστεύαμε πως δεν θα τα άνοιγαν, τα μπουζούκια. Οπότε και εμείς, είπαμε να μην ασχοληθούμε καθόλου φέτος, το χειμώνα τούτον, τον δύσκολο, με τέτοιου είδους λουλούδια. Για αυτό και σήμερα, πουθενά δεν υπάρχουν.”

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.