Απέδειξαν και στην πράξη πως είναι το μεγάλο φαβορί

Τι έλεγαν και τι συνεχίζουν να λένε, τα προγνωστικά και οι προβλεψεις, για αυτή την ένωση την τραγουδιστική. Των Μελισσών με τον Σάκη Ρουβά. Θεωρούνται το γκραν σουξέ φαβορί φέτος, να σηκώσουν την κούπα του πρωταθλητή, πρώτοι να κόψουν το νήμα. Λογικό.

Κατ΄ αρχήν είναι το no 1 συγκρότημα της χώρας, και με μεγάλη διαφορά από το δεύτερο. Για τις Μέλισσες μιλάμε. Είναι οι επιβλητικοί, οι κάργα μπαλκονάτοι, όχι κανονικοί, ούτε συνηθισμένοι. Το μεγάλο ατού των Μελισσών είναι πως ό,τι ξεκίνησαν με συγκεκριμένο μουσικό στυλ, ενώ η πορεία τους έδειξε πως άνοιξαν τις πύλες τους και σε άλλες μόδες. Βέβαια, το προσάρμοσαν κάθε φορά σε δική τους διασκευή. Πολύ σημαντικό αυτό. 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Κατά δεύτερον ο Ρουβάς. Όταν είσαι ο Ρουβάς, και σουξέ να μην έχεις σουξέ, δεν το χρειάζεσαι, γιατί είσαι ο κορυφαίος Έλληνα star. Δεν έχεις αντίπαλο. Ποιος; Ο κανένας. Μόνος του παίζει

Κατά τρίτον, αυτή που κανει την αρχή, η ταλαντούχα Αναστασία. Που από τα πρώτα της βήματα, έχει αφήσει ήδη το «σημάδι» της στην ελληνική δισκογραφία, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία.

Λοιπόν; Εντυπωσιακά εκρηκτική και λαμπερή ήταν η πρεμιέρα τους, στο «Έναστρον», που ακόμη πιο ανανεωμένο το έκανε ο big boss Κώστας Ματσίκας.

Μπορεί να είναι εικόνα φωτισμός και πλήθος
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και χορεύει
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα και κιθάρα
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, αφέλειες και άτομα που χορεύουν
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και φωτισμός
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, φωτισμός και πλήθος
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.