Αντώνης Καμπάκος για τα πάντα, σε ότι αφορά τα Papakia- Ακούστε τον ραδιοφωνικά

Στην εκπομπή «Χριστός και Απόστολος», με τον Χρήστο Βεργανελάκη και τον Απόστολο Αναστασόπουλο, στον αέρα του Peloponnisos FM 104.1, φιλοξενήθηκε ο Αντώνης Καμπάκος. Και όλοι τον ξέρουν. Πλέον θεωρείται μια από τις παλιές καραβάνες της πατρινής νύχτας, που δεν βρήκε τίποτα έτοιμο. Μόνο δυσκολίες βρήκε, και όλα μόνος του τα έφτιαξε .

Αντώνης Καμπάκος σημαίνει επιχειρηματική παρουσία σε αρκετά μαγαζιά, με το πιο γνωστό, τα Papakia live stage. Εννοείται αυτό.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στο ραδιόφωνο είπε : Πως σκυλάδικο θεωρεί το μαγαζί του. Για το ξεκίνημα, που έγινε με Εβίτα Σερέτη-Πέτρο Ίμβριο. Στην ανανέωση, φέρνοντας τον Σώτη Βολάνη, τον οποίον το δύσκολο της Πάτρας, αμέσως τον αγκάλιασε. Διαψεύδοντας, παράλληλα, όλους του δύσπιστους. Στην αυλαία που πέφτει αύριο Σάββατο. Σε κάποιες σκέψεις που υπάρχουν, για καλοκαιρινή επέκταση προς Ρίο μεριά. Αλλά είναι ακόμη σκέψεις, μετά το Πάσχα, θα δούμε, αν θα πάρουν μορφή, ή θα παραμείνουν πάνω στο χαρτί. Αλλά και για τον επόμενο πρωτάθλημα μίλησε ο Αντώνης Καμπάκος.

Καλύτερα να τον ακούσετε :

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.