Με αντιβίωση, για να προλάβει την πρεμιέρα με τον Γονίδη

Νότης Σφακιανάκης

Ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ, διαβάσαμε στο PatKiout.gr, σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Νότη Σφακιανάκη και τον «αγώνα δρόμου» που δίνει, για να προλάβει  προγραμματισμένη για αύριο, Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, πρεμιέρα στο Βοτανικό, έχοντας στο πλευρό του τον Σταμάτη Γονίδη. Διότι, κακά τα ψέματα, τα περιθώρια έχουν στενέψει και δεν τον παίρνει και για 3η αναβολή.

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα:

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Με βαριά θεραπευτική αγωγή θα ανέβει αύριο στην πίστα του Βοτανικού ο Νότης Σφακιανάκης αφού ο επιχειρηματίας δεν αφήνει περιθώριο για τρίτη αναβολή.

Ο Σταμάτης Γονίδης με τον οποίο θα εμφανίζεται, είπε πριν από λίγες μέρες πως ένα πρόβλημα υγείας με τον λαιμό του που επιδεινώθηκε, ήταν η αιτία των αναβολών.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του PatKiout.gr, το πρόβλημα παραμένει με αποτέλεσμα αύριο στην πολυπόθητη πρεμιέρα, να ανέβει ο Νότης στην πίστα υπό βαριά θεραπευτική αγωγή που, όπως μάθαμε, περιλαμβάνει και πολύ κορντιζόνη. Τι να πούμε; Κουράγιο και περαστικά…

Διαβάστε επίσης : Μια εξέλιξη την οποία το tsipasblog είχε προαναγγείλει

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.