Αντιεξουσιαστές στη Θεσσαλονίκη, από τα Lidl! Με αφορμή το πολύνεκρο ναυάγιο στα ανοιχτά της Πύλου στην Αλεξανδρούπολη, έσπασαν την καφετέρια «Αχίλλειον» [εικόνες]

Ο πλούσιος έγινε φτωχός. Ο μπατήρης έγινε πρίγκηπας. Ο βασιλιάς κατέληξε ζητιάνος. Συμβαίνουν. Όλα γίνονται. Όλα έχουν γίνει. Όχι μονάχα μια φορά. Ποτέ, όμως, δεν είχε προηγούμενο η περίπτωση αυτών των αναρχικών, των αντεξουσιαστκών. Των οργανωμένων μελών σε τρομοκρατικές συμμορίες. Δηλαδή, αυτών που υποτίθενται, αντιτίθενται σε κάποια μορφή εξουσίας, συνηθέστερα στην πολιτική ή την εκτελεστική. Και πως λέτε, να εκφράζουν την ιδεολογία τους απέναντι στο σύστημα ; Βανδαλίζοντας και καταστρέφοντας – για άλλη μια φορά – την καφετέρια «Αχίλλειον», που εδρεύει στη Λεωφόρο Νίκης στη Θεσσαλονίκη; Γελάει ο κόσμος!

Αντιεξουσιαστές κατά τη διάρκεια της πορείας για το πολύνεκρο ναυάγιο της Πύλου, έσπασαν ποτήρια και αναποδογύρισαν καρέκλες και τραπέζια σε γνωστό μαγαζί της Λεωφόρου Νίκης.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Φωνάξαν συνθήματα κατά του εν λόγω καταστήματος, εξαιτίας του σάλου που είχε προκληθεί πέρυσι, μετά την καταγγελία για βιασμό της  24χρονης Γεωργίας Μπίκα.

Στη συνέχεια οι αντιεξουσιαστές κατευθυνόμενοι προς την Καμάρα πραγματοποίησαν ολιγόλεπτη στάση στο ύψος του συντριβανιού, όπου πέταξαν συμβολικά κόκκινη μπογιά και έγραψαν την φράση “Λιμενικοί δολοφονοι”.

-www.rthess.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.