Επιχειρηματίας με ορχεις, άνθρωπος με καρδιά

Για το πως από το μηδέν, από το σκέτο ζερό που βρίσκεσαι, να φθάσεις να πατάς σε μαγικό χαλί, υπάρχουν κάποιες συνταγές. Όμως, δεν υπάρχει κανένας, μα κανένας κανόνας, στο πως να είσαι άνθρωπος. Δεν υπάρχει συνταγή για να βοηθήσεις μια ανθρώπινη ζωή.

Δημήτρης Φιντιρίκος, πλούσιος. Πολύ πλούσιος, σε επίπεδο προσωπικό και σε επίπεδο εταιρικό. Πώς τα κατάφερε; Διαθέτει δύο πράγματα που δεν φαίνονται εκ πρώτης όψεως, ίσως και δεύτερης. Όρχεις και μυαλό. Το ένα είναι κρυμμένο στα σκέλια, το άλλο μέσα στο κεφάλι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σιγά και τι έγινε; Ποιους ξέρει ο Τσίπας, που έχουν πολλά λεφτά. Αλλά μέχρι εκεί. Έχουν πολλά λεφτά. Πολλούς. Οπότε για Φιντιρίκο, θέλω και το άλλο. Στα μικρά μικρά τον θέλω, στα μικρά μικρά τον ψάχνω, στις λεπτομέρειες μικρές. Έχω πολλά τέτοια παραδείγματα. Κι αν δεν τα λέει, είναι γιατί ξέρει ότι κάποια πράγματα, δεν είναι για την εικόνα. Τα κρατάει για πάρτη του, σαν τις συμβουλές του πατέρα του. Τα λέει το tsipasblog.gr.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.