Αντε πιάστε την!

Πανηγυρικό φινάλε, έριξε στη Θεσσαλονίκη και άντε πιάστε την τώρα… Μετά το Πάσχα, επιστροφή στο αγαπημένο, λατρεμένο της Ρομέο. Και τα πλάνα λένε πως για τελευταία φορά και για δύο μήνες, μαζί πάλι με τον Θοδωρή Φέρρη. Παράλληλα και κυρίως αμέσως μετά το μαγικό ταξίδι αυτό, εξτρά, πολλά εξτρά, εδώ, εκεί, πόντου, σε κάθε γωνία της Ελλάδας και της Κύπρου. Και μόνη της ! Μιλάμε για ανάσα δεν θα πάρει. Φρένο δεν υπάρχει στο φετινό της καλοκαίρι. Και πως θα γίνει αυτό; Καθόλου δύσκολο. Καθόλου φοβερό! Καθόλου το βλέπεις και δεν το πιστεύεις. Καθόλου το ακούς και απορείς ! 

Εύκολο είναι η Κατερίνα Λιόλιου, να πηγαίνει με ταχύτητα τέτοια, που είναι στα όρια της τρέλας. Και πολύ πιθανόν, πολύ σύντομα, να τρέξει και πολύ περισσότερο! Όλα αυτά σημαίνουν πως η καριέρα της, έχει αλλάξει λέβελ, έχει πάρει την ανηφόρα. Τι, δηλαδή; Μόνο εγώ το καταλαβαίνω ; Όλοι το βλέπουν και σημειώνουν πως η τωρινή συγκυρία την βοηθάει. Παίζει μπάλα μόνη της, γιατί δεν υπάρχει κάποια άλλη γυναίκα, από τη νέα γενιά, να ξεπεταχτεί, να κάνει το μπαμ.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και το άλλο, να πω. Διέψευσε όσους έλεγαν πως με τίποτα δεν θα μπει στις τάσεις, η τελευταία της μουσική πρόταση, η μοντέρνα διασκευή του ” Μη Ρωτάς Τους ‘Αλλους” . Όχι μόνο μπήκε, αλλά στρογυλοκάθεται ήδη στην θέση 10.

Διαβάστε επίσης :

Αυτός που κινεί τα νήματα σε Φέρρη – Λιόλιου : Όσα δεν ξέρετε
Αυτόν τον Φέρρη θέλουν όλοι…

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.