«Άντε μη σας αρπάξω από το λαιμό»- Ξεφτιλίζει βίζιτες και άφραγκους ρεμπεσκέδες, στο όνομα της Ελλάδας που γίνεται στάχτη

Θυμός, οργή, αγανάκτηση, νεύρα. Μια μίξη αυτών των συναισθηματιών, μέσα στο κεφάλι του Δημήτρη Φιντιρίκου. Που από πρώτες γραμμές πολέμου ξεκινάει και σε πρώτες γραμμές πολέμου, μέχρι και σήμερα φτάνει η προσωπική ιστορία του επιχειρηματία. Του οποιοδήποτε πολέμου, φλιών, συνεργατών και όποιου άλλου στη χώρα, που από του φωτός, έγινε του τίποτα, είναι σε δυσχερή θέση και αναζητά οξυγόνο. Μάχες ασταμάτητες. Επειδή πάντα στην πορεία του, ότι έχει κερδίσει, το κέρδισε με πολέμους. Άσε τους μαλάκες, ιστορικούς και πολιτικούς, βιογράφους και αντιπάλους βασιλιάδων, στασιαστές και επαναστάτες, να παραμυθιάζουν. Να μιλάνε πως δεν λύνει τίποτα ο πόλεμος. Δεν υπάρχουν αυτά.

Είναι και σήμερα στην πρώτη γραμμή πολέμου ο Φιντιρίκος. Είναι στην πρώτη γραμμή του πολέμου της Βόρειας και Νότιας, και Δυτικής και Ανατολικής, της από παντού στην Ελλάδα φωτιές.. Και όσο πιο μεγάλη η φωτιά, άρα η ζημιά, η εθνική καταστροφή. Η δουλειά κατάσβεσης της, να μην έχει τελειώσει, δεν ξέρουμε πότε και αν θα τελειώσει, και την ίδια ώρα, να βλέπει όλες αυτές τις πόρνες και τις βίζιτες. Η μια μοντέλο, η άλλη τραγουδίστρια, άλλη χορεύτρια, άλλη γραμματέας. Η κάθε ωραία Ελένη του instagram, με μόνη προοπτική, δίνω «κρεβάτι», για να πάρω «χαϊλίκι» και ακριβά σπόρ. Και στα τέτοια μας, δεν χαλάει ο κόσμος, που η χώρα καίγεται, πεθάνει, κλαίει. Εμείς τον χαβά μας, τον συνεχίζουμε !

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αυτή είναι η αλήθεια. Και δεν θάβεται ό,τι κι αν λέει ο καθένας. Όχι από τον Δημήτρη Φιντιρίκο. Γι αυτό, χωρίς κανένα πρόσχημα, φρένο, δεύτερη σκέψη, τις ξεφτίλισε, τις εκμηδένισε, τις ταπείνωσε μπροστά στο πρόσωπο τους. Τις περισσότερες μάλιστα, και με προσωπικό μήνυμα, που τους έστειλε. Του τύπου και στυλ :

«Όλος ο κόσμος έχει σκιστεί, είναι στους δρόμους, βοηθάει, κουβαλάει. Oλυμπιονίκες, Παραολυμπιονίκες, ο Ηλιάδης από το Τόκυο, ο Νίκος Παπαγγελής με κομμένο, το πόδι, η φίλη μου η Κάλτση, ο Κουτσόπουλος, ο Κοψιάλης, ο Χταπόδιας, ο Θεοδόσης, ο ένας, ο άλλος. Εγώ που θα μπορούσα να είμαι στις βίλες, να βάζω όλη μέρα στιγμές καλοπέρασης, βόλτες, λιαν τζετ, Ferrari, Lamborghin.

Όλοι εμείς και πολλοί άλλοι, που δεν έχουν ανάγκη, να μας έχει φύγει ο κώλος…Και να βλέπουμε εσένα και την κάθε σαν εσένα βίζιτα, και τον κάθε άφραγκο, τον κάθε μπάσταρδο, τον κάθε ρεμάλι Έλληνα, που από τον γυρίσεις αναποδιά, δεν θα πέσει ένα ευρώ επάνω του, να βάζετε διακοπούλες. Όλα καλά και όλα ωραία. Έχουμε πόλεμο και βάζετε αυτά ; Άντε μη σας αρπάξω από το λαιμό».

Ο Φιντιρίκος, λοιπόν, η πρωτοβουλία του οποίου, να μαζευτούν τρόφιμα, για τους πυρόπληκτους, σαρώνει σε αποδοχή, σούταρε χθες στα ίσα στην εστία των πάνω. Με το instagram post αυτό.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.