Άντε γεια ! Και στο … Χόλιγουντ η Skipper (βίντεο)

Skipper-bsk. Μ’ αυτό το όνομα, μέρα με την μέρα, γίνεται όλο και πιο γνωστή, η εταιρία στο Κορωπί, που δημιουργεί σκάφη, κυριολεκτικά από το μηδέν. Γιατί είναι τόσο exclusive & design affect, ώστε να συγκινεί τους λάτρεις των σκαφών σε κάθε σημείο του πλανήτη. Και η όλη της συμπεριφορά, υπηρετεί αυτό το προφίλ.

Η περίπτωση της, επιβεβαιώνει έναν κανόνα ζωής, που ισχύει για ποδοσφαιριστές, τραγουδιστές, ηθοποιούς, τον κάθε διάσημο σε κάποιο άλφα και βήτα βαθμό. Ότι για να γίνεις πολύ μεγάλος, βουνό από τα λίγα, πραγματικά να εκτοξευτείς, να βγάζεις περισσότερα λεφτά, πρώτα κοιτάζεις την φήμη σου. Να την φτιάξεις, να την φουσκώσεις, να προσδώσεις δυναμική στο όνομα σου, και μετά φυσικά, το κεφάλι είναι σκυμμένο στη δουλειά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αν τα καταφέρεις, στον αυτόματο πιλότο κάθεσαι και εκμεταλλεύεται την εμπορικότητα σου.

Η Skipper-bsk, λοιπόν, που είναι πάνω, κατά πάνω, στην διαδικασία αυτή, πέταξε την βόμβα. Καθόλου περίεργα πράματα. Βόμβα είναι αυτή, που κάνει θόρυβο μέγα, ότι δικά της είναι τα σκάφη, που φαίνονται στη νέα χολιγουντιανή υπερπαραγωγή δράσης, με πρωταγωνίστρια την γλυκιά, όμορφη, την απόλυτα προσιτή και αγαπημένη εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο ηθοποιό, Jessica Alba.

ΔΕΙΤΕ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.