Aνοίγεις την τηλεόραση … και βλέπεις κυριολεκτικά παντού, τον Πατρινό Θεμιστοκλή Μπάκα

Ο Θεμιστοκλής Μπάκας, ο Πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου E-Real Estates, μεγαλωμένος στην Αχαϊκή πρωτεύουσα τη Πάτρα, το Σάββατο το πρωί βρέθηκε καλεσμένος στην ενημερωτική εκπομπή του ANT1 «Στούντιο με Θέα» με την Φαίη Μαυραγάνη.

Ο πατρινός Θεμιστοκλής Μπάκας, διατηρεί άριστες σχέσης με την εξαίρετο δημοσιογράφο Φαίη Μαυραγάνη.  Έχει καλεστεί πολλάκις φορές στο σύνολο των ενημερωτικών εκπομπών ( Τώρα ό,τι Συμβαίνει) της Φαίη Μαυραγάνη στο Εtv πριν και μετά την αγορά του από τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, αλλά και μετέπειτα όταν μετονομάστηκε σε Opentv.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ενώ, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει καλεστεί στην ενημερωτική εκπομπή «Σαββατοκύριακο με το Μάνεση» τουAlpha με τον έγκριτο δημοσιογράφο Νίκο Μάνεση, σύζυγο της Φαίης Μαυραγάνη. 

Στο «Στούντιο με Θέα», ο Θεμιστοκλής Μπάκας, αναφέρθηκε στις προ-κρατήσεις των εγγεγραμμένων ακινήτων σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Εδώ και πολλά πλέον χρόνια, ο ίδιος και η ομάδα του Πανελλαδικού Δικτύου EReal Estates που διοικεί, πραγματοποιούν έρευνές για τη «κινητικότητα» των τριημέρων λόγω αργιών, εορτών τόσο τους χειμερινούς μήνες, όσο και για την καλοκαιρινή σεζόν.

Αν κάποιος αναζητήσει τις έρευνές του, θα δει ότι πάντα πέφτει μέσα !!! Νωρίτερα από οποιονδήποτε… Δεν είναι τυχαίο που το σύνολο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (iefimerida.gr, Ethnos.gr, Newmoney.gr, Protothema.gr, Real News, Ελεύθερος Τύπος κλπ.)  δημοσιεύουν κάθε του έρευνα.

Επιπλέον, είναι ο άνθρωπος που μέσα από τη δουλειά του, από το δημόσιο βήμα που έχει κατακτήσει μόνος του, πάντα «προσπαθεί» να αναδείξει την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Αχαΐα.

Γεγονός που το είδαν οι Αιρετοί της περιοχής μας (κάλλιο αργά παρά ποτέ) και τον καλούν ως ομιλητή σε συνέδρια με θέμα την τουριστική ανάπτυξη, την σύνδεση του τουρισμού με το real estate και την προσέλκυση επενδύσεων.

Στο «Στούντιο με Θέμα» του ANT1, αναφέρθηκε στα υψηλά ποσοστά προ-κρατήσεων που καταγράφουν τα Καλάβρυτα τόσο για τις ημέρες των Χριστουγέννων, όσο και τις Πρωτοχρονιάς. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη περιοχή Ζαρούχλα, Χελμό, αλλά και στο γεγονός ότι η Αχαΐα έχει πολλούς όμορφους προορισμούς που ακόμη δεν έχουν αναδειχθεί.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.