Ανοιχτό μόνο 5 μέρες: Το θεϊκό «γυράδικο» που είναι sold out ως τις 21:00, έχει λόγο που δεν κάνει ποτέ delivery

Κύριο μέλημά μας είναι η άψογη εξυπηρέτηση αφού για εμάς ο ικανοποιημένος πελάτης είναι η καλύτερη διαφήμιση». Αυτή η μικρή πινακίδα που θα δεις να κρέμεται στο κατάστημα λέει όλη την αλήθεια για τον «Αχιλλέα». Και φυσικά δεν αναφερόμαστε στον γνωστό ήρωα του Τρωικού πολέμου, αλλά σε ένα σουβλατζίδικο στον Νέο Κόσμο που παραμένει πιστό σε μια παράδοση που μοιάζει να έχει χαθεί στην υπόλοιπη Αθήνα.

Οι περισσότεροι βέβαια όταν ακούν για μαγαζί στον Νέο Κόσμο, συνήθως βάζουν στο μυαλό τους ένα από τα αμέτρητα καταστήματα με ανταλλακτικά αυτοκινήτων κατά κύριο λόγο που συναντάς στην Φραντζή και στους άλλους δρόμους κοντά σε αυτήν. Πλησιάζοντας, όμως, στη στάση του μετρό του Άι Γιάννη, σε μια κάθετη της Ηλίας Ηλίου, μάλλον το μάτι σου θα πέσει πάνω σε μια ουρά ανθρώπων που υπομονετικά περιμένουν να παραγγείλουν έξω από ένα γυράδικο που μοιάζει ξεχασμένο από τον χρόνο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η συνέχεια ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.