Ανατροπή στην… ανατροπή

Με μια κουβέντα. Οι ανατροπές και η αγωνία πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν. Το ένα επεισόδιο θα διαδέχεται το άλλο. Αλλά αυτό που γίνεται σήμερα, απλά δεν έχει προηγούμενο.

Για να μην κρυβόμαστε: Διότι η ζωή δεν έχει καμία σχέση με αυτήν που ξέραμε, οι άνθρωποι έχουν αλλάξει, όλα είναι διαφορετικά, οι εξελίξεις τρέχουν πολύ γρήγορα. Και δεν μπορείς να το αποτρέψεις. Απαιτεί μεγάλη δύναμη να το παρακολουθήσεις, και πολύ περισσότερο και το ακολουθήσεις. Δεν έχω καμία διάθεση, να φανώ υπερβολικός, να το παραφουσκώσω, είναι η πραγματικότητα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και ρίχνω στο τραπέζι, από το νυχτερινό παιχνίδι, τον Γιώργο Μαζωνάκη. Έτσι για να το εμπεδώσετε καλύτερα. Συμμαχία με τον Λευτέρη Πανταζή, στο επερχόμενο πρωτάθλημα. Χάλασε. Και αμέσως μετά, γεννήθηκε η δυνατή συνεργασία, σε πασίγνωστο στέκι στην Παραλιακή. Μαζί του γυναίκα τραγουδίστρια, καλή λαϊκή τραγουδίστρια. Από αυτό το σενάριο πήγαμε σε άλλο : Tελικά δεν θα προχωρήσει στην μεγάλη οθόνη, θα παραμείνει σε φιλολογικό επίπεδο.

Σήμερα πάντως, που είναι μια άλλη μέρα, εγώ ξαναρώτησα. “Φυσικά και θα γίνει κανονικά”. Αυτό με διαβεβαίωσε άνθρωπος της πιάτσας, άτομο που ξέρει.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.