Ανατροπές στο εργασιακό σκηνικό έφερε ο κορωνοϊός

Ανατροπές στο εργασιακό σκηνικό έφερε ο κορωνοϊός

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησαν για τις επιπτώσεις των έκτακτων μέτρων λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα, ο Άγης Βερούτης, επιχειρηματίας, ο Θεμιστοκλής Μπάκας, πρόεδρος του πανελλαδικού δικτύου κτηματομεσιτών και ο Δημήτρης Καραγεωργόπουλος, εκπρόσωπος Τύπου ΓΣΕΕ.

Από τη μεριά του, ο κ. Μπάκας σημείωσε πως σε κάθε κρίση η κτηματαγορά έρχεται αντιμέτωπη πρώτη με την κρίση αυτή.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο πρόεδρος του πανελλαδικού δικτύου κτηματομεσιτών τόνισε πως τα κτηματομεσιτικά γραφεία είναι εκτός των ΚΑΔ, αφού στην πράξη είναι ανοιχτά, στην ουσία ωστόσο είναι κλειστά, καθώς υπάρχει κάθετη πτώση πελατείας.

Επιπλέον χαρακτήρισε «υγειονομική βόμβα» τη διαδικασία που ακολουθείτε, καθώς οι μεσίτες προκειμένου να δείξουν ένα ακίνητο θα πρέπει να βγουν από το σπίτι τους και να έρθουν σε άμεση επαφή με τους πελάτες.

«Για να μπορέσουμε να έχουμε εμπόρευμα στο γραφείο μας σημαίνει ότι ερχόμαστε σε επαφή με κόσμο».

Ο κ. Μπάκας αναφερόμενος στα μισθώματα τόνισε: «θα ανεβούν πολύ γρήγορα και πολύ σύντομα οι δείκτες μη καταβολής των μισθωμάτων. Σίγουρα τα ενοίκια θα επηρεαστούν και σίγουρα θα δούμε αλλαγές στην κτηματαγορά».

Δείτε όλο το απόσπασμα : Εδώ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.