Ανανεωμένο και καναπεδάτο, στις 25 Νοεμβρίου θα εκδηλωθεί

θα είναι πράγματι νυχτερινό κέντρο, που δεν ξέρω αν θα κάνει τη διαφορά, αν θα είναι ανώτερο από κάποια άλλα. Αν θα παίξει πολύ καλύτερα. Σίγουρα θα προσπαθήσει πολύ και στα σοβαρά. Για να αξίζει να το δεις, να κάνει παιχνίδι κατοχής, να πατήσει γερά στο γήπεδο, να χτίσει το μέλλον του βήμα-βήμα, να διαψεύδει τις φαρμακόγλωσσες. Αυτό είναι το κόλπο. Αυτός είναι ο στόχος. Δεν μιλάμε για όνειρα στον ύπνο, αλλά για πλάνα και σχέδια. Ναι, βέβαια, έτσι ακριβώς!

Ποιο είναι το νυχτερινό κέντρο, που μόλις προλογίσαμε. Το πολύ ανανεωμένο και καναπεδάτο Athens Stage (πρώην Τρεις Γέφυρες) του επιχειρηματία Γρηγόρη Τουφεκλή. θα παρουσιαστεί από της 25 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τι σχήμα θα συναντήσουμε σ’ αυτήν την περίπτωση. Γωγώ Τσαμπά μαζί με τους Γιάννη Τάσσιο, Έλενα Χαραμή, Μαργαρίτα Χιονίδη, γκεστ τον Νίκο Τζούμα και με τη υπογραφή του σπουδαίου και καταξιωμένου συνθέτη μαέστρου πολλών επιτυχιών Πάνου Καπίρη. Ένα πολύ διασκεδαστικό πρόγραμμα πολλών απαιτήσεων.

Πάει με την τιμή 120 ευρώ το μπουκάλι!
Ποτό 10 ευρώ!

Διαβαστε ακομα: Εύκολα διαπιστώνεις πως είναι άλλο μαγαζί

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.