Αναμενόμενη παράταση

Ξέραμε από την αρχή πως αυτό δεν θα είναι για περιορισμένες εμφανίσεις. Θα είναι για όσο περισσότερο γίνεται. Θα αναπροσαρμοστεί το αρχικό σχέδιο, γιατί ο κόσμος θα το ζητήσει. Κι από τον κόσμο παίρνεις εντολές, είτε να διακόψεις κάτι, είτε να το συνεχίσεις.

Μερικές σκέψεις για να περιγράψουν το γεγονός. Πέγκυ Ζήνα και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, εδώ και λίγο καιρό, έχουν ξεκινήσει στο Mezzo Athens, και η παρουσία του κόσμου είναι πολύ μεγάλη, «αγκαλιάζοντας» αυτή την προσπάθεια.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, φωτισμός και πλήθος
Μπορεί να είναι εικόνα πλήθος
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και φωτισμός
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κιθάρα

Η είδηση για παράταση εμφανίσεων ήρθε ως εξέλιξη λογική.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ & ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΘΕΣΗ NA ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΣΑΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ NA ΠΑΡΑΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ Mezzo ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ!!! ΩΣΤΟΣΟ, ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 31/3 ΔΕΝ ΘΑ ΣΜΙΞΟΥΜΕ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ το ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙΚΥΡΙΑΚΗΝΩΡΙΣ. ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΩΡΙΣ."
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.