Η ανακοίνωση του Τσιλιχρήστου για το Nammos του Ντουμπάι

Η ανακοίνωση του Τσιλιχρήστου για το Nammos του Ντουμπάι

Το περιμέναμε να γίνει. Και σύμφωνα με τη λογική, έπρεπε να γίνει. Να επεκταθεί και στο Ντουμπάι το εμβληματικό μπιτς κλαμπ – εστιατόριο της Μυκόνου και αγαπημένο στέκι των celebrities. Το περίφημο «Nammos».

Ο δε Βασίλης Τσιλιχρήστος, ο άνθρωπος που ουσιαστικά έφτιαξε την νυχτερινή ζωή της Αθήνας και γενικότερα της Ελλάδας, προανήγγειλε ότι την Τετάρτη 1 Ιανουαρίου του 2020, θα γίνει το άνοιγμα των πυλών! Το ξαναλέω. Το περιμέναμε να γίνει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του διάσημου DJ :

“Το πρώτο ηλιοβασίλεμα του 2020 θα έχει το καλύτερο και των δύο κόσμων! # Mykonos & # Dubai συναντιούνται σε μια ειδική εκδήλωση στο Nammos Dubai στο Four Seasons Resort την Τετάρτη 1 Ιανουαρίου για την πιο φωτεινή αρχή μιας φωτεινής και νέας δεκαετίας!”

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, το «Nammos», θα στεγάζεται στο ξενοδοχείο «Four Seasons Resort Dubai». Το νέο εστιατόριο θα διαθέτει ιδιωτική παραλία, υπαίθρια αίθουσα για φαγητό ενώ ο χώρος θα διαμορφωθεί στα πρότυπα του αυθεντικού εστιατορίου της Μυκόνου.

«Έχουμε αριστεύσει στην ψυχαγωγία κατά τη διάρκεια της ημέρας και τώρα θέλουμε να κάνουμε το ίδιο με τη νύχτα. Από το νησί που είναι γνωστό για τα κατάλευκα σπίτια και την παραλία της Ψαρρούς, μέχρι την πόλη της αφθονίας και της μεγάλης ενεργητικότητας, το ‘Nammos Dubai’ παίρνει τα καλύτερα στοιχεία από τη Μύκονο και προσθέτει επιπλέον άλλα, που ταιριάζουν με το Ντουμπάι», δηλώνει ο Ιμπραχίμ Σαμύ (Ibrahim Samy), ιδρυτής του Nammos World.

Το «Nammos» θα προσφέρει ελληνικό μενού, με έμφαση στα θαλασσινά, ενώ το μενού θα περιλαμβάνει μακαρονάδα, ριζότο, σούσι και σασίμι, με το δημοσίευμα να εστιάζει επίσης και στη μεγάλη δημοφιλία του «Nammos», ειδικά στους διεθνείς celebrities.

«To ‘Nammos’ της Μυκόνου -το οποίο αρέσει ιδιαίτερα στα μοντέλα Σανίνα Σάικ και Κένταλ Τζένερ- είναι ιδιαίτερα γνωστό για τα καλοκαιρινά γαλανόλευκα χρώματά του, τα οποία θα αναπαραχθούν στο ‘Nammos’ του Ντουμπάι. Το εστιατόριο και το μπιτς κλαμπ θα συμπεριληφθούν και σε άλλες επιλογές στο ξενοδοχείο ‘Jumeirah’, που επίσης θα φιλοξενεί το Sea Fu και το Suq», καταλήγει το ρεπορτάζ.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.