Ανακατατάξεις στη νυχτερινή σκακιέρα

Η κουβέντα για την επόμενη ημέρα. Αναλυτικά όσα είπε στο «Τσίπας Μπλοκ» κάποιος που ζει από μέσα τις καυτές εξελίξεις, που ξέρει από ανάλυση υψηλής στρατηγικής :

«Υπήρχε ίσως ήδη υποομάδα, μάλλον το σενάριο ήταν υπαρκτό. Σε μια ομάδα υπάρχει ο πυρήνας, μετά οι δεύτερες θέσεις και μετά οι περιφερειακοί, οι περιφερειακοί πάντα μεγαλώνουν το όνομα, αλλά περνούν και τα πιο λίγα..

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πολύ φοβάμαι ότι τώρα θα ξεκινήσουν οι μεγάλες κόντρες επιδείξεις, για το ποιος την έχει μεγαλύτερη τη φήμη και τι μπορεί να κάνει. Ο Ζα είχε φέρει κάποιες ισορροπίες ας πούμε.

Π.χ. μπορεί να για σένα να δουλεύουν άτομα που ούτε εσύ τους ξέρεις μα ούτε αυτοί ξέρουν για ποιον, εκεί γίνονται και τα λάθη.

Μα το όνειρο του κάθε αγοριού/άντρα/γυμνασμένου/φουσκωτού με τατού είναι να δουλέψει νύχτα (οι περισσότεροι έχουν παραμυθιαστεί από τα έργα τις τιβι) και το όνειρο του κάθε μεγάλου ονόματος είναι να έχει στρατό και να ακούγεται το όνομα του. Ε, εκεί κάπου μπερδεύονται αυτά και μετά χαλάει η δουλειά, αφού έχεις στην ομάδα σου κάθε λογής καρύδι που σήμερα είναι για σένα εδώ και αύριο είναι σε άλλο στρατόπεδο. Θα γίνει λοιπόν η στραβή.

Το έχουμε δει αυτό. Ο Αλ Καπόνε έφαγε τον δάσκαλο του τον Λάκη Λουτσιάνο. Ο μαθητής έβγαλε από τη μέση το δάσκαλο του. Φαντάσου τι γίνετε με τους περιφερειακούς, που ακόμα έχουν τσίμπλες στα μάτια τους και για επίδειξη μιλάνε και λένε α εγώ είμαι με αυτόν και είναι του 60αρι/70αρι€ ε θα βρεθεί ένας θα του δώσει 100αρι€ και θα του πει έλα πες μας τι ξέρεις. Και εκεί ο άλλος λέει τι ξέρει σαν χάπατο..

Τα στόματα ανοίγουν εύκολα και αυτό είναι το κακό…»

Διαβάστε επίσης : Η τελευταία ενημέρωση

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.