Αναδιπλώνεται ο Σχοινάς για Τσακουμάκο

Χθες ήμασταν φίλοι, σήμερα εχθροί και πάλι φίλοι ίσως να είμαστε αύριο. Συμβαίνει συνέχεια, η δουλειά να γίνεται. Αυτό δεν το αγνοεί ο σοβαρός τζογαδόρος. Ο σκεπτόμενος τζογαδόρος, Ο έμπειρος τζογαδόρος, δηλαδή. Αυτός με τα πολλά, τα αμέτρητα χιλιόμετρα στο κουμάρι, ειδικά σ’ εκείνα τα παιχνίδια που απαιτούν διπλωματία και πολιτική. Τέχνη είναι η διπλωματία, και είναι να σβήσεις μια φωτιά, παρά να την φουντώσεις κι άλλο.

Αυτό μου ήρθε στο μυαλό, διαβάζοντας, ακούγοντας, τα όσα είπε ο Διονύσης Σχοινάς, για την κόντρα που ξέσπασε με τον Γιώργο Μαζωνάκη, και κυρίως το Κέντρο Αθηνών (που σημαίνει Γιάννης Τσακουμάκος). Η αιφνίδια αποχώρηση του ήταν η αιτία. Στην εκπομπή Super Κατερινα, και στον Στέφανο Κωνσταντινίδη, τα είπε. Κι ενώ χθες, έγινε η πρεμιέρα του στο Box, με την Ήβη Αδάμου, στο πλευρό του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Οι δηλώσεις του : «Έχω στεναχωρηθεί πολύ με την υπόθεση με τον Γιώργο Μαζωνάκη. Έχουν γράψει παντού ότι ανταλλάσσω εξώδικα με τον Γιώργο, ενώ δεν γίνεται με τον Γιώργο, αλλά με το μαγαζί και αυτό γίνεται από εγωισμό και μόνο και από τις δύο πλευρές. Ένα σχήμα χάλασε δεν έγινε κάτι σημαντικό. Ούτε με τον Γιώργο έχω θέμα, ούτε με την επιχείρηση αλλά τώρα έγινε. Υποχώρησα γιατί συνέβησαν κάποια πράγματα στα οποία δεν ήμουν μπροστά και δεν αποφασίσαμε μαζί, τα πήραν και εκείνοι εγωιστικά και έγινε ότι έγινε. Πιστεύω ότι όλα θα λυθούνε με ήσυχο τρόπο. Θα τα βρούμε γιατί δεν υπάρχει λόγος για όλα αυτά».

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.