Άμα έχεις το ..πακέτο

Κατ’ αρχάς, είναι γνωστό ότι όλα τα παιχνίδια, ορίζονται από το “πακέτο”. Όχι από τις λέξεις. Για να δεις το πιο μεγάλο show, επί σκηνής να εκτυλίσσεται, είναι απαραίτητα να υπάρξει κάποιος, που θα …σπρώξει το «πακέτο». Γνωρίζετε πολύ καλά τι σημαίνει. Υπ’ όψιν ότι αυτή είναι η απόλυτη δύναμη στο καπιταλιστικό, ανοιχτό σύστημα. Και δεν αποτελεί προσωπική θέση του συντάκτη, είναι η πραγματικότητα. Κι αν βρεθεί το “πακέτο”, το πιο απίθανο, γίνεται εξαιρετικά πιθανό, να συμβεί, να το δούμε μπροστά μας!

Η κουβέντα δεν είναι τυχαία, συνδέεται με αυτό που βγήκε στην νυχτερινή επικαιρότητα. Το ενδεχόμενο επιστροφής του Νότη Σφακιανάκη, του καθιερωμένου ως άρχοντα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Γράφτηκε παντού πως γνωστό νυχτερινό κέντρο, που άλλαξε πρόσφατα επιχειρηματικό σχήμα, επιθυμεί να κάνει το μεγάλο κόλπο γκρόσο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, οι νέοι ιδιοκτήτες, μέσω τρίτου προσώπου, έκαναν την πρώτη κρούση. Και προκειμένου να τον πείσουν, θα του καταθέσουν μια πρόταση – «μαμούθ» για τα δεδομένα της σημερινής νύκτας. Είναι πρόταση με εξαψήφιο νούμερο!

Μακάρι να συμβεί.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.