Αλλοδαπός και …καινοτόμος θα είναι ο ιδιοκτήτης του πρώην ακινήτου ΔΟΛ στην οδό Χρήστου Λαδά

Αλλοδαπός και …καινοτόμος θα είναι ο ιδιοκτήτης του πρώην ακινήτου ΔΟΛ στην οδό Χρήστου Λαδά

Δεν θα γίνει ξενοδοχείο ούτε συγκρότημα γραφείων. Οι αλλοδαποί νέοι ιδιοκτήτες έχουν μια πιο πρωτότυπη ιδέα για να αξιοποιήσουν  το πρώην ακίνητο του ΔΟΛ στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Xρήστου Λαδά.

  • Πρόκειται για μεγάλο ακίνητο συνολικού εμβαδού  4.000 τ.μ. κι έχει περιέλθει στην ιδιοκτησία της Apollο Investments από το χαρτοφυλάκιο της Alpha Bank…

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πλέον στην τελική ευθεία έχει ήδη μπει ο διαγωνισμός για το πρώην ακίνητο του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη στην οδό Χρήστου Λαδά, με τον προτιμώμενο επενδυτή να αφορά ξένο επενδυτικό σχήμα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μάλιστα η πρόταση που έχει υποβληθεί είναι πολύ καινούρια για την περιοχή και ‘’ξεφεύγει’’ από τη χρήση γραφείων, κατοικιών ή ακόμη και ξενοδοχείου όπως αρχικά είχε εκτιμηθεί.

  • Η πρόταση των ξένων είναι για τη δημιουργία κέντρου παροχής ιατρικών υπηρεσιών στο ακίνητο, ώστε να εξυπηρετούνται εργαζόμενοι και κάτοικοι του κέντρου.

Ως προς το τίμημα:

Δεν έχει γίνει γνωστό αλλά μάλλον θα κινηθεί στην περιοχή των 7- 8 εκατ. ευρώ όπως είναι αρχικά αποτιμηθεί.

-banks.com.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.