Άλλο το ένα κι άλλο το άλλο

Όταν διαβάζουμε για τον Δημήτρη Μεσούλα, να ξέρουμε τι λέμε. Ο γάμος είναι είναι μια άλλη υπόθεση, πολύ σημαντική υπόθεση. Σηματοδοτεί την έναρξη ενός καινούργιου κεφαλαίου στη ζωή του ζευγαριού και για αυτό γιορτάζεται με οικογένεια και φίλους. Η χαρά είναι μεγάλη.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, γένι και λουλούδι

Αλλά και το Aristotle Piraeus είναι υπόθεση ά εθνικής. Το έκανε πασίγνωστο, να πρωταγωνιστεί σε τοπ επίπεδο και κέρδισε τον νυχτερινό σεβασμό με τεράστιο κόπο. Δεν αποτελεί δικαιολογία ότι ετοιμάζεται να μπει στο κλαμπ των παντρεμένων, και το αφήνει στη τύχη του. Σε καμία περίοτωση όχι.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Για την Παρασκευή -και κάθε Παρασκευή- έχει Στάθη Ξένο και Μάριο Τσιτσόπουλο.

Μπορεί να είναι εικόνα ‎2 άτομα, γένι και ‎κείμενο που λέει "‎ARI I A R STO S TLE L E ARISTOTLE PRESENTS مقخشي شغانشاسه ΣΤΑΘΗΣ & ΜΑΡΙΟΣ ΞΕΝΟΣ ΤΣΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΘΕΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2ας Μεραρχίας 2ΑςΜεραρχία;19,Πειραιά18535 14, Πειραιάς 18535 If 0 210 010 1076 aristotle piraeus aristotlepiraous.gr UHDELSE?‎"‎‎

Και για το Σάββατο, τη γνωστή τριάδα.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο που λέει "ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΔΝΑΣΚΟΥΛΙΔΗΣ ΙΜΡΡΙΟΣ ΣΠΥΡΑΚΟΣ KAOE ΣΑΒΒΑΤΟ A. ARISTOTLE PIRAEUS 2ας Μεραρχίας 14, Πειραιάς 18535 C 210 010 1076 aristotle piraeus WE aristotlepiraeus.gr UHOELSE?"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.