Αλιανάρης, μπαρμπούτια και ξενύχτια η ζωή του

Τον γούσταρα. Όλες οι αδυναμίες της ζωής επάνω του. Τύπος που δεν την ψάχνει να κάνει για καριέρα. Άσε ότι ήταν μέτριος τραγουδιστής, ανύπαρκτος ηθοποιός. Κι όμως έγινε κάποιος. Χαλάλι του. Ας ήταν ρεμάλι. Συμπαθητικό ρεμάλι.

Ντην Μάρτιν, ιταλικής καταγωγής.. Πέθανε το 1995 στο Μπέβερλυ Χηλς, σα σήμερα 25 Δεκεμβρίου. και πολύ έζησε, έφθασε μέχρι τα 78 του. Ξενύχτια, μπαρμπούτια, τσιγάρα, ο απόλυτα αλκοολικός. Για 20 χρόνια τον πήγαιναν σηκωτό από τα μπαρ στο σπίτι του.Ψυχούλα. Δεν μπορείς, όμως, σε τέτοιον άνθρωπο να έχεις εμπιστοσύνη. Μαζί του να στήσεις δουλειά, οικογένεια. Κι αν τον έχεις στην παρέα, μην του δίνεις δανεικά. Δεν είναι λαμόγιο, ούτε τρακαδόρος. Είναι ανεύθυνος. Ασυνεπής. Ανίκανος να σου κάνει κακό, όμως επαγγελματίας στην αναξιοπρέπεια. Έχω γνωρίσει τέτοιους.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Everybody Loves Somebody. Ήταν το μεγάλο του σουξέ, ο τραγουδιστής του ανέμελου, του χαβαλέ. Ο Dean Martin Crocetti, από το 1946 δίδυμο με τον αχώνευτο σε μένα Jerry Lewis – μαζί γυρίσανε 16 ταινίες, κωμωδίες βέβαια.

Καμία σχέση ο Τζέρυ Λούις, μακαρίτης κι αυτός, ένας μονογαμικός που είχε την τρέλα να υιοθετεί παιδιά και για δεκαετίες, όσο μεγάλωνε, όσο γερνούσε, δεν φαινόταν πάνω από 40 χρονών. Καμία σχέση με κολλητό του Φρανκ Σινάτρα, τον γαμίκο, αλάνη, τζογαδόρο και μπεκρούλιακα Ντην Μάρτιν, που είχε κάνει τρεις γάμους και επτά παιδιά και ποτέ δεν ήξερε πού βρίσκονται αυτά και τι γίνονται.

-apodytiriakias.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.