Αλεξία Ελένη Δαυίδ: Οι λάθος άντρες, ο «χορός» των εκατομμυρίων και η βίλα στους Πεταλιούς

Η Αλεξία Ελένη Δαυίδ είναι μια γυναίκα, που δεν περνά απαρατήρητη. Η έμφυτη κομψότητά της και ο κοσμοπολίτικός αέρας της την κατατάσσουν στις πιο ωραίες και classy γυναίκες της γενιάς της. Κυκλοφορεί στα καλύτερα σαλόνια και συναναστρέφεται σπουδαίες προσωπικότητες. Αν σε αυτά προστεθεί και το «βαρύ» της επώνυμο, μιλάμε για μια περίπτωση από τις λίγες. Λογικό είναι, λοιπόν, να έλκει το ενδιαφέρον του άλλου φύλου. Εδώ, ωστόσο, φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα.

Διότι η κα Αλεξία Δαυίδ φέρεται να μην κάνει πάντα τις σωστές επιλογές συντρόφων. Όπως μας μετέφεραν άνθρωποι, που τη γνωρίζουν προσωπικά από την εφηβική ηλικία ακόμη, «η ρομαντική της φύση και η πίστη της στους ανθρώπους, στο καλό και στον έρωτα, κάποιες φορές την οδηγούν να επιλέγει άντρες, οι οποίοι τελικά την εκθέτουν και την προδίδουν, δίνοντας δικαιώματα στον ευρύτερο κοινωνικό περίγυρο για κακόβουλα σχόλια».

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.