Ακυβέρνητο καράβι το OPEN! Οι στάσεις εργασίας του προσωπικού για δεδουλευμένα που τους χρωστάνε και το “μπρος – πίσω” του Σαββίδη για να πουλήσει το κανάλι ή μετοχές. Η προειδοποίηση των εργαζομένων ότι δεν θα μεταδώσουν την βραδιά των εκλογών

Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί ρίχνει νερό στον µύλο των σεναρίων περί οριστικής απόφασης του Ιβάν Σαββίδη να βγάλει και επισήμως προς πώληση πακέτο µετοχών του καναλιού. Με ακυβέρνητο καράβι µμοιάζει το Open στην τελική ευθεία πριν από τις εθνικές εκλογές.

Την προηγούμενη εβδομάδα, δύο διαδοχικές στάσεις εργασίας του τεχνικού προσωπικού της Παιανίας οδήγησαν σε µματαίωση της µμετάδοσης της ψυχαγωγικής εκπομπής µε την Μπέττυ Μαγγίρα την περασμένη ∆ευτέρα και των πρωινών ενημερωτικών την Πέµπτη. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τη διεκδίκηση δεδουλευµένων και υπερωριών που τους χρωστά η διοίκηση, η οποία, σύµφωνα µε την πλευρά των εργαζοµένων, δεν έδειξε διάθεση συνεννόησης το προηγούµενο διάστηµα.

Μάλιστα, την προηγούμενη Πέμπτη το πρωί είχε προγραµµατιστεί γενική συνέλευση στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;», ενώ αναλόγως παρενέβη και ο αρµόδιος συνδικαλιστικός φορέας.

Σε κάθε περίπτωση, η εικόνα των τελευταίων ημερών είναι ενδεικτική του κλίματος που επικρατεί στην Παιανία, µε τον πρόεδρο του ∆.Σ., Γιάννη Λάτσιο, να αδυνατεί να αναλάβει οποιαδήποτε δέσμευση, δεδομένης της προβληματικής επικοινωνίας µε την ιδιοκτησία Σαββίδη.

Παράλληλα, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, οι εργαζόμενοι έχουν προειδοποιήσει ότι δεν θα μεταδώσουν την βραδιά των εκλογών αποτελέσματα εάν δεν έχουν ξοφληθεί.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η αλήθεια είναι πάντως ότι ο Σαββίδης έχει αλλάξει απόφαση 10 φορές για το εάν πουλάει η όχι και σε τι τιμή. Θεωρεί ότι μπορεί να ζητάει ότι θέλει επειδή προφανώς τον πιάσανε κοροΐδο και του φορτώσανε το απόβαρο του Βρυώνη, πληρώνοντας αρκετές δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.  

πηγή

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.