Ακούει ο Τάσος Μητρόπουλος ;

Καλοκαιρινό Metripolis τέλος. Ήταν πολύ όμορφη η τελευταία βραδιά, η βραδιά του Σαββάτου. Χαράχθηκε στη μνήμη μας. Και ο Κωνσταντίνος Παρασκευάς, που ήταν πραγματική αποκάλυψη, αισθάνθηκε την ανάγκη να εκφράσει κάποιες σκέψεις, κάποια συναισθήματα.

“Μια πολύ όμορφη καλοκαιρινή σεζόν έφτασε στο τέλος της με πολύ αγαπημένους και ταλαντούχους συναδέλφους …. Σας ευχαριστώ προσωπικά για ακόμη μια σεζόν μέσα από την καρδιά μου ειλικρινά για την αγάπη και την στήριξη σας όλους αυτούς τους μήνες εδώ στην αγαπημένη μου Πάτρα, στο σπίτι μου πλεόν Metropolis Live – Patra .Μαζί θα συνεχίσουμε να τα λέμε ξανά από Οκτώβρη πρώτα ο θεός πάντα με υπέροχη συνεργασία και πολύ όμορφα μουσικά πράγματα στην 3 σερί προσωπική μου σεζόν σε αυτό το πανέμορφο μαγαζί . Να ευχαριστήσω όλους τους καλλιτέχνες που είμασταν μαζί από τον χειμώνα και το καλοκαίρι Christina Savvidou Πέννυ Παπαγεωργίου Τάσος Βέρμης Stefanos Stefanopoulos Κατερίνα Ευγενικού και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλα τους τα επόμενα βήματα , πέρασα υπέροχα και δέθηκα μαζί σας και τον χειμώνα και το καλοκαίρι (Πεννάκι εμείς θα συνεχίσουμε παρεούλα όποτε δεν σε χαιρετάω έχουμε ακόμα πολύ όμορφες στιγμές μπροστά μας ) να έχετε υγεία κ ότι καλύτερο πραγματικά το αξίζετε όλοι σας και σαν καλλιτέχνες και σαν χαρακτήρες . Στον Κύριο Vasilis Giannopoulos που ακόμη μια φορά ήταν στο πλάι μας και μας στήριζε με την εμπηρια του και την αγάπη του . Στον μαέστρο της καρδιάς μας που κάνει πάντα ότι μα ότι καλύτερο Stelios Ampatzis (και ας του σπάμε τα νεύρα κάποιες φορές μας αντέχει κ μας αγαπάει ) , στην υπέροχη μπάντα μας που παίζει τα πάντα , σε όλο το προσωπικό από την κουζίνα μέχρι τα φώτα και το πάρκινγκ που κάνουν τα πάντα για μας και για σας και τέλος τον επιχηρηματία μας Τασος Μητροπουλος που μας στήριξε κ μας στηρίζει από την αρχή μέχρι το τέλος και σε κάθε βήμα που κάνουμε σε όλα κ το παλεύει μαζί μας για άλλη μια φορά κέρδισε το στοίχημα χάρη στην αγάπη σας”.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, σαξόφωνο, ακορντεόν, βιολί, τρομπέτα, κιθάρα και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, σαξόφωνο και τρομπέτα
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.