Ακόμη ένα παράδειγμα, ότι στα καλά, όλοι είναι δίπλα σου.. Στα κακά, δεν σου σηκώνουν καν το τηλέφωνο! Αλλά έτσι είναι η ζωή…παλιοζωή! Και είμαστε σίγουροι πως αυτός είναι ο λόγος που ο πιο “μεγάλος” παπαράτσι των σταρ, Νίκος Δρούκας, βγήκε δημόσια να ζητήσει βοήθεια – To ατύχημα και οι ευεργετημένοι

Νίκος Δρούκας. Ο πιο γνωστός φωτορεπόρτερ της ελληνικής shobizz, με τα χιλιόμετρα τα πολλά, τα τρελά, τα αξεπέραστα. Που έχει ευεργετήσει, πολλούς έχει ευεργετήσει, η λίστα είναι μεγάλη και μέσα σε αυτήν, βρίσκονται και ονόματα που λες με τίποτα!

Πού το πάει το Τσίπας Μπλοκ;. Μέσα στο καλοκαίρι, είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα, μπήκε στο χειρουργείο, ναι βγήκε με επιτυχία, αλλά ακόμη τον ταλαιπωρεί. Άρα αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, να μην εργάζεται μέχρι να αναρρώσει. Άρα τελείωσαν τα λεφτά της άκρης, όμως οι υποχρεώσεις δεν τελείωσαν. Άρα, γνωστοποίησε την απόφαση του, να κάνει δημόσια έκκληση για οικονομική βοήθεια. Άρα, όποιος θέλει να τον βοηθήσει. Άρα, όλοι πρέπει να βοηθήσουν. Για να τους δούμε.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο γολγοθάς του Νίκου Δρούκα :  Η παραμικρή βοήθεια σας είναι πολύτιμη  σε όλο αυτό που βιώνω »
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.