Ακόμα δεν έχετε δει τίποτα

Πρώτο θέμα του tsipasblog για την Μαρία Σαμίου, μετά από καιρό, και κτύπησε χιλιάδες κλικ. Όλοι μπήκαν να το διαβάσουν (Εδώ) ακούσθηκε πολύ στο γήπεδο που η ομάδα φοράει τη φανέλα της νύχτας. Έσκισε.! Συγκέντρωσε τα βλέμματα, και πάλι, η τραγουδίστρια, που υπηρετεί με εξίσου μεγάλη άνεση και το λαικό και το δημοτικό ρεπερτόριο. Κι αφού σας πούμε, πως χτύπησε ξανά το τηλέφωνο της, δίνει το ραντεβού σε τέσσερείς βραδιές για αυτή την βδομάδα :

ΤΕΤΆΡΤΗ ΤΡΟΎΜΠΑ LIVE
ΠΈΜΠΤΗ ΠΈΤΡΙΝΟ LIVE
ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΠΈΤΡΙΝΟ LIVE
ΣΆΒΒΑΤΟ ΚΑΡΙΜΠΟΎ LIVE ΑΧΑΡΝΑΊ

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο που λέει "TROUMPA Live ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΜΑΙΟΥ NOTAPA 119 ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ ΣΑΜΙΟΥ ΜΑΡΙΑ ZAKAPIAN ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΤΟΓΙΑΝΝΗ τηλ.κρατήσεων 6974703673"
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και κείμενο που λέει "ΠΕΜΠΤΗ 11 ΜΑΪΟΥ ESIGNE AMIO T έτρινο CLUB MINA ΑΣΤΕΡΗ Live MAPIA ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΑΜΙΟΥ* ΠΕΝΗΤΑΣ ΣΤΟΓΙΑΝΝΗ ΔΩΔΕΚΑΝΝΗΣΟΥ 97 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ RSV:6971.758513"
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.