Άκης Αγγελόπουλος και στα…μπουζούκια

Μπαίνει χοντρά στο έργο. Αυτό αποφάσισε ο Άκης Αγγελόπουλος, όχι κάποιος τυχαίος, ίσως ο πιο δυνατός παράγοντας στη νυχτερινή ζωή της πόλης των Σερρών. Και όχι μόνο. Αδιαφορεί για την άποψη των “κριτικών”, ότι δεν είναι η εποχή για ανοίγματα…έστω κι αν έχουν δίκαιο.

Οπότε, έτοιμος είναι για το πιο μεγάλο βήμα του, τα μπουζούκια. Αλλά τι μπουζούκια; Ικανά να φιλοξενούν τα τοπ τραγουδιστικά ονόματα. Βέβαια, θα ξεκινήσει με τον Γιώργο Βέρρο. Φωνάρα είναι αυτός και πολύ δημοφιλής στα Βόρεια. Ειδικό ενδιαφέρον θα παρουσιάσουν οι εξής δύο ημερομηνίες Χριστουγέννων (23 & 30 Δεκεμβρίου). Στα επόμενα επεισόδια, οι λεπτομέρειες.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δηλαδή για να ξέρουμε τι λέμε. Περί τίνος συζητάμε. Μπαίνει με φανατισμό σε ό,τι φτιάχνει, θέλει παιχνίδι μόνο με τους ανωτέρους. Nothing Les. Όπως στα λέω. Σου έχω κ αλλά. Ξενοδοχεία σε Χαλκιδική & Μύκονο έρχονται, και άλλα πολλα.

Και πήγα να ξεχάσω το χθεσινό! Το ξέρεις ότι το νυχτερινό τοπίο έχει αλλάξει, η house μουσική έχει βγεί μπροστά. Σίγουρα έχει βγει μπροστά. Τόσο πολύ, που ο CJ Jeff στις Σέρρες, στο Why Club (συμφερόντων Αγγελόπουλου) εμφανίστηκε χειμωνιάτικα και προκάλεσε ζέστη, προκάλεσε καύσωνα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.