Αγόρασε και δισκογραφική εταιρία;

Να μιλήσουμε στη γλώσσα του Βαγγέλη Μαρινάκη. Υπάρχει μια γλώσσα που μιλάει και γράφει πως «τα θέλει όλα!». Δεν υπάρχει το «δεν με ενδιαφέρει εκείνο, είναι εκτός δικών μου συμφερόντων και οντότητας». Θα το ακούσεις μόνο από τους βαθιά νυχτωμένους. Ο Πρόεδρος έχει ξεφύγει από τη λογική του «ασχολούμαι μόνο με αυτά που ξέρω».

Όταν έγινε αφεντικό της ΠΑΕ Ολυμπιακός, το 2010, σε πολλές δουλειές που είναι σήμερα, δεν βρισκόταν. Κανάλια, ράδια, εφημερίδες, site, ομάδες στο εξωτερικό, επενδύσεις στον κλάδο της ενέργειας, ηλεκτρονικό εμπόριo, ακίνητα. Και άλλα πολλά που δεν ξέρουμε. Η όρεξη ήρθε μετά. Έτσι γίνεται πάντα. Είναι μέχρι να ανοίξει η όρεξη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σίγουρα δεν θα είναι έκπληξη αν ακούσετε πως εισέρχεται και στην μουσική αγορά, καθώς ο όμιλος Μαρινάκη, αγόρασε δισκογραφική εταιρεία. Μιλάμε για πληροφορίες που έχουν σχέση με την πραγματικότητα, όχι για όνειρα και φαντασίες.

Κι αναρωτιέμαι τώρα εγώ, ως απλός παρατηρητής :

Είσαι ο Ρέμος, και βλέπεις την εξέλιξη. Τι κάνεις εκεί;

Είσαι ο νυχτερινός παράγοντας, και βλέπεις την εξέλιξη. Τι κάνεις εκεί;

Καθόλου φοβερό για μένα. Μια χαρά λογική εξέλιξή θα είναι. Εδώ και καιρό, έχει ανοίξει παρτίδες με τους τραγουδιστές. Μέσω του «My Radio 104,6», και κυρίως με το «Σπίτι με το MEGA».

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.