Με αναμνήσεις και με συγκινήσεις … Επιστροφή

Άγκυρα στη Τρούμπα. Ανοίγω το δικό μου τετράδιο καταγραφής νυχτερινών σκέψεων και επεισοδίων. θυμίζω γρήγορα : 16 έως το 19 εντός παιχνιδιού.. Το 20 το άφησαν αυτοί που το είχαν. Η πολύ δυνατή ομάδα που τους βρίσκουμε στο Sabbιa, στο Gajah the secret island, και άλλες μαγαζάρες, κυρίως στην περιοχή του Πειραιά. Όπως και στo Rever, που το έκαναν Αγιονέρι.

Επανέρχομαι. 21, 22 δεν το νοίκιασε κανείς, και πέρυσι το χειμώνα, αποφάσισαν να το επαναφέρουν στη ζωή. Όχι με το σκεπτικό πως θα τους δώσει τα πολλά λεφτά, άκουσαν κυρίως την καρδιά τους, έχουν πολλές εικόνες από εδώ, τις ωραιότερες εικόνες έχουν. Πιτσιρικάδες μπήκαν και όταν έκλεισαν την πόρτα, είχαν γίνει άντρες με παιδιά. Συγκινητικό. Η Ιστορία το καταγράφει μέσα στους πέντε πιο σημαντικά νυχτερινά στέκια στο Πειραιά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Με ρωτήσατε πότε επιστρέφει. Δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα. Αλλά δεν θα αργήσει και πολύ λογικά. Αυτό κατάλαβα από την παρακάτω ιντσαγραμική ιστορία του Σπύρου Φράγκου :

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο
Μπορεί να είναι απεικόνιση 1 άτομο και κείμενο
Μπορεί να είναι απεικόνιση 3 άτομα και κείμενο
Μπορεί να είναι απεικόνιση 2 άτομα και κείμενο
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.