Αγιονέρι Πειραιά, με συνδυασμό που δεν γίνεται να χάσει

Έχει καρφωθεί στο μυαλό μου και δεν φεύγει. Ότι το τρίτο Αγιονέρη, που θα γεννηθεί στο Πειραιά, και θα ενωθεί ο πρωταθλητής στο είδος αυτό Δημήτρης Βραχάμης, και μια ομάδα, σούπερ ομάδα, όλοι θέλουν να είναι μαζί του. Κάτσε να το δείτε και στα φαβορί του φετινού πρωταθλήματος θα το υπολογίστε. Και από άποψη μαγαζιού που φτιάχνουν, θα πάθετε πλάκα. Και από σχήμα, θα γουστάρετε πολύ. Ο συνδυασμός αυτός, είναι ο συνδυσαμός που αμέσως το ερωτέυεσαι, κανείς δεν μπορεί, όπως λένε οι ειδικοί.

Για πάμε με τη σειρά. Πρώτα το μαγαζί.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τώρα θα μιλήσουμε για το σχήμα. Τριαντάφυλος, Ελευθερία Ελευθερίου, Γκλαβας Κώστας, Τραιννα Ανανία, Μαριαλένα Γιάνναρου και Νικόδημος. Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακη. Θα το δούμε και Δευτέρα, αλλά με άλλο σχήμα, θαν γίνει συνδυαμός από Πανόρμου και Περιστέρι. Συν μια πανέξυπνη προσθήκη. Ο Στέλιος Βαμβακάς, αυτος που λέει …δεν ξέρεις ποσά μπορώ να κάνω εσυ να είσαι ο ουρανός. Τον Κρητικό που τον θέλανε όλοι, απλά το παιδί είναι γάτος ήρθε στον καλύτερο.

Εναρξη 17 Νοεμβρίου, Αγιονέρι Πειραιά (φίλωνος 125)

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.