Αγαπημένος του μη κανονικού ο μη κανονικός

Αγαπημένος του -μη κανονικού- Τσιτσιπά ο -μη κανονικός- Αργυρός

Χαμός για τον Στέφανο Τσιτσιπά. Κάποτε θα γινόταν. Αυτή η …Σοβιετική πειθαρχία και η σκληρή δουλειά που μεγάλωσε, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η μητέρα του, η Γιούλια Τσιτσιπά, η Ρωσίδα τενίστρια που στα νιάτα της έφτασε στο νο 1 στην κατηγορία των juniors του κόσμου, έκαναν δουλειά. Το… “ελληνικό DNA” συνάντησε τη σοβιετική πειθαρχία και ο μύθος των εθνικιστών θαυμαστών του Στέφανου άρχισε να ξεφτίζει. Δεν γινόταν να μείνει στη σιωπή. Ίσως να βγήκε στον αέρα γρηγορότερα ότι τι περίμεναν κάποιοι. Ίσως να ήρθε ενωρίτερα, σε σύγκριση με το επίπεδο επαγγελματικής πορείας και τους τίτλους καριέρας που αφορούσαν άλλους Έλληνες τενίστες του παρελθόντος.

Κατ’ αρχήν. Η κουβέντα δεν είναι για τον φιλελεύθερο-εθνικό κορμό, αν πρέπει ή όχι να πανηγυρίζει σαν μεγάλη εθνική επιτυχία τον πρόσφατο θρίαμβο του Στέφανου Τσιτσιπά, στο τένις και τους τελικούς του ATP Masters. Όποιος το δέχεται αυτό ή το αρνείται είναι για μάπες. Απλά ως ΜΜΕ αναφέρεις, χωρίς να υιοθετείς ή να απορρίπτεις καμία από τις δύο απόψεις, για το απίστευτο κατόρθωμα του 21χρονου τενίστα Στέφανου Τσιτσιπά. Του μη κανονικού ανθρώπου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Επί του θέματος. Στέκομαι στην ιδιαίτερη προτίμηση του Τσιτσιπά προς τον Κωνσταντίνο Αργυρό, δηλώνοντας πως το αγαπημένο του ελληνικό τραγούδι είναι το “Πάρε με αγκαλιά”. Τον κατανοώ. Αφού ούτε ο Αργυρός είναι κανονικός άνθρωπος, ο οποίος είναι πάνω και από την επιτυχία της σύλληψης της 17 Νοέμβρης μετά από 27 χρόνια

Κι όμως, διαβάστε τους λόγους ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.