Αετός στα Γιάννενα

Αετός στα Γιάννενα

Καμία πολυεθνική, όσο φιρμάτη κι αν είναι, ακόμα και το πιο ισχυρό brandname, δεν τολμάει να λανσάρει ένα προϊόν χωρίς διαφήμιση. Είναι μια αλήθεια αυτή. Όπως μια άλλη αλήθεια είναι ότι υπάρχουν προϊόντα στην αγορά, που σχίζουν χωρίς να έχει προηγηθεί διαφημιστική καμπάνια.

Τι γίνεται σε κάποιες περιπτώσεις, όμως. Ένα βιβλίο, μια τσίχλα, μια ταινία, ένα άρωμα να σπάει τα κονταίρ στις πωλήσεις χωρίς διαφήμιση. Τι έγινε; Δούλεψε το στόμα. Από στόμα σε στόμα το προϊόν έγινε γνωστό, πασίγνωστο, bestseller.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Φοβερή η εμπειρία που έζησα, κάνοντας, από το υψηλότερο σημείο των Ιωαννίνων, στα 1400 μέτρα, αλεξίπτωτο πλαγιάς, κοινώς πάρα πέντε. Αφού, βέβαια, πρώτα προσδέθηκα με ασφάλεια στον έμπειρο εκπαιδευτή μου, τον καλύτερο του είδους, τον γνωστό στον κόσμο του instagram ως @giorgosparapente, μέσω μιας ειδικής εξάρτησης.

«Όταν σου πω, τρέξε!». Η φωνή του Γιώργου, έδωσε το σύνθημα. Μετά από λίγα τρελά δευτερόλεπτα, που ενώ προσπαθείς να τρέξεις κάτι σε τραβάει προς τα πίσω με τόση δύναμη που είναι σα να τρέχεις στον αέρα, απογειωθήκαμε. Από κει και μετά… μοιάζουν τα πάντα ζωγραφιά! Η Αδρεναλίνη στο κόκκινο. Άλλη αίσθηση και δεν την αλλάζω με καμία άλλη. Αετός ένιωθα. Απόλυτα απελευθερωμένος.

Τι να την κάνει τη διαφήμιση ο @giorgosparapente, όταν τα χαμόγελο και η ικανοποίηση των πελατών, είναι η καλύτερη διαφήμισή του ! Με τον δημοσιογράφο και καλό φίλο Σωτήρη Γεωργίου, που συνοδεύσε την τριήμερη απόδραση μας, πρώτα στα μαγευτικά Σύβοτα και μετά Γιάννενα, τι έγινε ; Ρωτάω αν χρειάζεται να διαφημίσει τον @giorgosparapente, ότι το έζησε. Εγώ, πάντως, θα αφήσω το χαμόγελο του, να δώσει την απάντηση.

Και όταν μιλάω για χαμόγελα και ικανοποίηση των πελατών, δεν αναφέρομαι μόνο σε “ντόπιους”, αλλά και σε πάρα πολλούς ξένους. Συγκεκριμένα, Ευρωπαίους, και πιο συγκεκριμένα, Γερμανούς και Σκανδιναβούς, που έρχονται στα Γιάννενα, είτε αεροπορικώς, είτε μέσω θαλάσσης, από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, για να ζήσουν το συναρπαστικό ταξίδι του πάρα πέντε.

Χρήσιμες Πληροφορίες
-Η πιο κατάλληλη περίοδος για parapente είναι η άνοιξη και το καλοκαίρι. Αν όμως οι άνεμοι το επιτρέπουν, μπορεί να πραγματοποιηθούν πτήσεις και off season. Βρείτε στο instagram τον @giorgosparapente και επικοινωνήστε μαζί του.
-Θυμηθείτε: Εκεί πάνω είναι πιο κρύα απ’ ότι εκεί κάτω. Ντυθείτε ζεστά.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.