Αδυνατεί να ελέγξει την κατάσταση ο Μητσοτάκης, έρμαιο του παρακράτους που έστησε, : Άκουγε «φίλους» και εχθρούς για να εκβιάζει! «Υποκλοπές και ποδόσφαιρο ρίχνουν τη ΝΔ», αναφέρει η μεγαλύτερη βελγική εφημερίδα !

Τελειωμό δεν έχει ο διασυρμός της κυβέρνησης Μητσοτάκη, στο φόντο των αποκαλύψεων με τα ονόματα όσων μπήκαν στο στόχαστρο των παρακολουθήσεων από το Μέγαρο Μαξίμου και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Έτσι, μετά τη Daily Mail, το Politico, τη Le Figaro και το Barron’s, τώρα και η βελγική εφημερίδα Le Soir κάνει λόγο για «κυβέρνηση που κλονίζεται από το σκάνδαλο των υποκλοπών και το ποδόσφαιρο», με την αναφορά να αφορά τόσο τις αποκαλύψεις για τη λίστα Μητσοτάκη όσο και την παρέμβαση του Έλληνα εφοπλιστή και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, στο φόντο του ποδοσφαιρικού αγώνα με τον προαιώνιο αθλητικό εχθρό Παναθηναϊκό, ο οποίος προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση των ιθυνόντων των Πειραιωτών, οι οποίοι δεν δίστασαν να κάνουν λόγο για «καθεστώς παρανομίας στο Μαξίμου με επικεφαλής τον Δημητριάδη».

…διά χειρός Hλία Τσίπα

«τηλεφωνικές υποκλοπές προσωπικοτήτων από τις υπηρεσίες της ελληνικής υπηρεσίας πληροφοριών και την διείσδυση του φορητού υπολογιστή τους από το κακόβουλο λογισμικό Predator», επισημαίνει μεταξύ άλλων η βελγική εφημερίδα η οποία αναφερόμενη στον Κυριάκο Μητσοτάκη κάνει λόγο για «πρωθυπουργό που βρίσκεται σε δύσκολη θέση».

Η χώρα βρίσκεται στο έλεος των παρακρατικών μηχανισμών που έστησε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για να παρακολουθεί, να ελέγχει και να εκβιάζει, πολιτικούς του αντιπάλους, κυβερνητικά στελέχη και επιχειρηματίες. Η δημοκρατία και οι θεσμοί της πλήττονται ανεπανόρθωτα, καθώς όσα αποκαλύπτονται από το περασμένο καλοκαίρι με το σκάνδαλο των υποκλοπών δεν έχουν προηγούμενο και ο υπεύθυνος όλων αυτών, ο ίδιος ο πρωθυπουργός, είναι πλέον ο ίδιος όμηρος του παρακράτους που έστησε και των ανελέητων συγκρούσεων που φαίνεται ότι επικρατούν πλέον στο εσωτερικό του για το ποιος θα έχει τον έλεγχο των εξελίξεων. Αδυνατεί να ελέγξει τα γεγονότα που κάθε μέρα τον παρασύρουν στον βούρκο που άνοιξε, ενώ, αντί να ρίξει άπλετο φως, εξακολουθεί να επιδιώκει τη συσκότιση.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.