Αχ αυτή η παρέα

Χάρης Σιανίδης - Αντώνης Ρεμος - Χρήστος Βαρδαλος - Μανώλης Μούτσος

Το λέμε χοντρά και δεν σηκώνουμε αμφισβήτηση. Είναι κάποιες σχέσεις, ερωτικές, φιλικές, επαγγελματικές, που δεν ξέρεις σε ποια κατηγορία να τις βάλεις. Βασικά ξέρεις. Σε αυτήν με τίτλο “Μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε”. Που σημαίνει. Θα εμφανιστούν και οι μαύρες ημέρες, αλλά θα ξεπεραστούν. Γρήγορα η αργά. Δεν γίνεται να διαρκέσουν για πάντα. Η ομάδα θα επανέρθει. Το πράγμα θα ισιώσει. Πάλι μαζί θα είναι, αλλά και δεν θα είναι, στο βαθμό το απόλυτο. Έτσι είναι οι σχέσεις αυτές.

Τι συνέβη; Τι συμβαίνει;

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αντώνης Ρέμος. Σάββατο βράδυ. Πήγε να διασκεδάσει στο Ρομέο. Στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδιστικός ηγέτης του είναι ο νέος Φέρρης, όχι ο παλιός. Επιχειρηματικά, τα ηνία τα κινούν οι συνέταιροι του στο Opus. Με πρώτο βιολί τον δάσκαλο της ατάκας και του πειράγματος Μανώλη Μούτσο. Διαχειριστικά και προπονητικά, το παιχνίδι όλο το κάνει ο μεγαλύτερος του θαυμαστής, με το όνομα Χρήστος Βαρδάλος.

Βλέπεις το story του Χάρη Σιανίδη (εδώ), στο πρωτάθλημα του ινσταγραμ, και αναρωτιέσαι αν είναι μαζί ή χώρια. Και μαζί και χώρια είναι.

Αυτό συμβαίνει.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.