Α, ρε, Νύχτα, πάλι εσύ είσαι η ένοχη

Πριν από 10 μέρες, η κυβέρνηση, ΝΔ στο όνομα και σε ηλικία 46 χρονών, επιτέλους, ομολογεί, παραδέχεται το έγκλημα της. Την χοντρή ζημία που έχει προκαλέσει στην νυχτερινή διασκέδαση. Κι έστω και αργά, την απελευθερώνει πλήρως για τους εμβολιασμένους. Και τώρα, η εν λόγω κυβέρνηση, με την επιτροπή των Εμπειρογνωμόνων, συζητάνε το αδιανόητο. Να τραβήξουν και άλλο την ιστορία. Γιατί; Το έργο έχει show. Δεν τελειώνουν στο τάκα τάκα τα σήριαλ που κόβουν εισιτήρια.

Τι σημαίνει αυτό ; Να μπει ωράριο μέχρι τη 1 το βράδυ, εφόσον τα επιδημιολογικά δεδομένα δείξουν ότι κρίνεται απαραίτητο. Έτσι γράφτηκε σε κάποια μελάνια, σε κάποια ρεπορτάζ.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Α, ρε, νύχτα, τι μας έκανες πάλι… Εσύ, Νύχτα είσαι η ένοχη, που αυξάνονται τα κρούσματα. Εσύ φταις για όλα!

Φοβερό αυτό που γίνεται. Μια υπόθεση που έκλεισε ως μια ξεκάθαρη εγκληματική πράξη, πάνω στην νύχτα, κοιτάνε να την ξανά βγάλουν από το συρτάρι. Είπαμε, όμως. Πουλάει. Γι’ αυτό λειτουργεί μια… διακριτική συνωμοσία και όλοι οι έχοντες ρόλο στο έργο το πιπιλάνε το πράμα.

Α, ρε, Νύχτα…

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.