Ο Βρεττός έκλεισε, αλλά εκεί που δεν το περιμένετε !

Με μια κουβέντα στα λέω όλα. Αυτή η μεταγραφική περίοδος, και μιλάμε για τον κόσμο της νύχτας, δεν έχει ξαναυπάρξει ποτέ! Δηλαδή;

Για παράδειγμα ο Ηλίας Βρεττός! Πρωτοακούστηκε για Ω Stage. Ακούστηκε σοβαρά. Αλλά δεν προχώρησε. Μετά ακούστηκε για το πρώην Vegas, λιγότερο ακούστηκε αυτό. Με το ίδιο αποτέλεσμα, δεν προχώρησε. Το επόμενο και πολύ πρόσφατο επεισόδιο, τον ήθελε “σίγουρα” σε μαγαζί της λεωφόρου Συγγρού. Περίμενε, μας περιμένουν κι άλλες εκπλήξεις.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Για να μάθουμε πριν από λίγο, πως έδωσε τα χέρια, να πάει σε αυτό που θεωρητικά είχε τις λιγότερες πιθανότητες. Στο ιστορικό BIO BIO, και αυτή την φορά, είναι στα αλήθεια σίγουρο. Το βασικό κομμάτι μόλις βρέθηκε και πλέον είναι θέμα χρόνου, να μάθουμε με τι άλλο, θα ολοκληρωθεί το παζλ.

Το οποίο BIO BIO, θα πάει σε εντελώς άλλο στυλ και άποψη. Στο live clubing. BUDDHA Live Cub Athens, αυτό θα είναι το νέο του όνομα.

Μείνετε συντονισμένοι στο Τσίπας Μπλοκ, στο μπλοκ που τα μαθαίνει όλα !!!

Μπορεί να είναι γραφικό κείμενο που λέει "BUDDHA LIVECLUB LIVE CLUB C ப ATHENS 一"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.