Λογική και ταλέντο σε μια “σπάνια συνύπαρξη”

Τώρα που ζούμε στην εποχή της τρέλας και της αχαριστίας, σε παράνοια ζούμε. Προτού προχωρήσεις σε μια συνεργασία, σε μια συνύπαρξη. Το πρώτο προσόν που πρέπει να κοιτάς, είναι να είναι διαλλακτική, ήπια, συνεννοήσιμη η άλλη πλευρά. Αν είναι και χαρισματική, ταλαντούχα, είναι λες και σου έτυχε το τζόκερ. Θα κοιμάσαι ήσυχος και ευτυχισμένος τα βράδια.. Όπως το γράφω. Το απόλυτο τραγουδιστικό παράδειγμα.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο επιτυχημένος και πιο επιδραστικός καλλιτέχνης και δημιουργός της γενιάς του, παρουσιάζει το νέο του τραγούδι «Φέρτε Την Πίσω», που έχει αγαπηθεί και ξεχωρίσει πριν ακόμα κυκλοφορήσει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το «Φέρτε Την Πίσω», που κυκλοφορεί, από την Panik Records, ανήμερα των γενεθλίων του επιτυχημένου ερμηνευτή και δημιουργού, είναι ένα δυναμικό εξάρι, το οποίο αγαπήθηκε σε χρόνο – ρεκόρ μέσα από τις live εμφανίσεις του και έχει γίνει viral στο TikTok.

Τη μουσική υπογράφει ο Πέτρος Ιαωβίδης και τους στίχους ο ίδιος μαζί με την Βίκυ Γεροθόδωρου.

Το «Φέρτε Την Πίσω» συνοδεύεται από ένα άκρως ατμοσφαιρικό και με ιδιαίτερη αισθητική music video, με τον Πέτρο Ιακωβίδη να στέλνει μέσα από τις εικόνες ένα μήνυμα σεβασμού των γυναικών με παραλήπτη κάθε άνδρα, λέγοντας «μην τις θεωρείτε δεδομένες, γιατί μία μέρα θα φύγουν»Τη σκηνοθεσία έκαναν οι Bodega Visuals.

Ακούστε το ΕΔΩ

Παράλληλα με την κυκλοφορία της νέας επιτυχίας του, ο Πέτρος Ιακωβίδης επέστρεψε στο «Vog Club» για να συνεχίσει τις live εμφανίσεις του που έχουν γίνει σημείο αναφοράς στη νυχτερινή Αθήνα τους προηγούμενους μήνες.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.