Πιο επίσημο δεν γίνεται

Το δελτίο τύπου μας ήρθε από τα βόρεια, για να αναγγείλει την γέννηση μιας νέας νυχτερινής ιστορίας. Oνομάζεται Theama Athens Live Stage. Aνοίγει τις πόρτες του στις 11 Οκτωβρίου. Και επειδή η νύχτα πια είναι δύσκολο “σπορ”, έκλεισε τραγουδιστές από το επάνω ράφι.

Για διαβάστε :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πάολα – Μενιδιάτης – Νίνο στο ολοκαίνουριο ΤΗΕΑΜΑ!

Η Πάολα επιστρέφει στην Αθήνα στις 11 Οκτωβρίου έτοιμη να ξεσηκώσει το κοινό της πρωτεύουσας με ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα στο ολοκαίνουργιο THEAMA Athens Live Stage!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Η κορυφαία ερμηνεύτρια της γενιάς της με τις αμέτρητες προσωπικές επιτυχίες και το εκρηκτικό ταμπεραμέντο επί σκηνής είναι έτοιμη να δώσει όπως πάντα τον καλύτερό της εαυτό σε έναν εντυπωσιακό και πολυτελή χώρο που ανεβάζει τον πήχη της νυχτερινής διασκέδασης!

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο

Το THEAMA Athens Live Stage αποτελεί κάτι πολύ περισσότερο από ένα ακόμη νυχτερινό κέντρο! Η ασύγκριτη αισθητική του διά χειρός της διακεκριμένης αρχιτέκτονος και interior designer Ιωάννας Μοσχοβάκη, η επιβλητική σκηνή με τους εντυπωσιακούς φωτισμούς και το αρτιότερο σύστημα ήχου σηματοδοτούν μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης!

Φωτογραφία

Δίπλα στην Πάολα ο Χρήστος Μενιδιάτης! Ο καταξιωμένος λαϊκός τραγουδιστής εγγυάται ότι φέτος τον χειμώνα… «χαμός θα γίνει»!

Μπορεί να είναι ασπρόμαυρη εικόνα 1 άτομο

Special Guest ο Νίνο! Ο πιο ερωτικός τραγουδιστής της γενιάς του με πολλαπλές επιτυχίες στο ενεργητικό του ως ερμηνευτής αλλά και ως δημιουργός ολοκληρώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πιο ανατρεπτικό και διασκεδαστικό πρόγραμμα της σεζόν!

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κουστούμι

Η Πάολα υπό την αισθητική ματιά του κορυφαίου art director Κωνσταντίνου Ρήγου σας προσκαλεί… Βόρεια για Αξέχαστες Νύχτες Γεμάτες THEAMA!

ΠΡΕΜΙΕΡΑ 11/10 Κάθε Παρασκευή και Σάββατο

THEAMA Athens Live Stage Σίνα 7, Μαρούσι Τηλ. Επικοινωνίας / Κρατήσεων: 2106109623, 6973323633

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.