Τεράστιος !

Στέφανος Οικονόμου

Συγκλονιστική δήλωση του Κυριακόπουλου Γιώργου, του υποψήφιου βουλευτή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρόεδρου της Πανελλήνιας ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ & ΕΦΚΑ. Ο Γιώργος με κάλυψε απόλυτα. Είπε την αλήθεια. Τη πραγματικότητα. Αυτό που ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει. Γι’ αυτό, άλλωστε, το τσίπας μπλοκ φιλοξενεί την κουβέντα του, με τίτλο “Στέφανος Οικονόμου”.

«Αυτός ο Άνθρωπος είναι η ιστορία στην καλή κ ποιοτική διασκέδαση αυτής της πόλης και οχι μόνο γιατί το ΧΑΡΑΜΑ έγινε γνωστό σ ολη την Ελλάδα. Μας εχει χαρίσει 45 χρόνια ανεπανάληπτες στιγμές με σημαντικούς καλλιτέχνες κ σχήματα που απόψε σε μια κορυφαία γενέθλια βραδιά μας απέδειξαν ότι παρά το πέρασμα στον χρόνο υποστηρίζουν ακόμα κ σήμερα το όμορφο λαϊκό τραγούδι με απόλυτη συνέπεια κ φωνητικά κ καλλιτεχνικά

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ήταν μια από τις πιο όμορφες νύχτες που περάσαμε όσοι ζήσαμε το ΧΑΡΑΜΑ τόσα χρόνια σταθερά αμετακίνητα κ νιώθουμε τυχεροί που βρέθηκε στην Πάτρα αυτός ο άνθρωπος να μας μυήσει στο καλό Ελληνικό τραγούδι με νότες κ τραγούδια που μας διασκέδασαν τα πιο όμορφα χρόνια της ζωής μας!!ΣΤΕΦΑΝΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ -ΟΥΜΕ

Τώρα συνεχίζουν τα παιδιά του Ηλίας Δημήτρης Αλέξανδρος με την ίδια πυξίδα σε μια διαφορετική εποχή στο πιο όμορφο χώρο στην Ελλάδα.Το ΘΕΡΙΝΟ ΧΑΡΑΜΑ…!!!

Έχουν δίκιο όσοι μου θυμίζουν στα σχόλια τον αείμνηστο Αδελφό του ΑΛΈΚΟ ΟΙΚΟΝΌΜΟΥ που συνέβαλε ως ήρεμη δύναμη στο μεγαλείο του ΧΑΡΑΜΑΤΟΣ». 

Αυτό την νυχτερινή αλήθεια είπε ο Κυριακόπουλος.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.