20/9

Το Αγιονέρι, ποιο Αγιονέρι(;), στο Περιστέρι. Αυτός είναι ο βασιλιάς, το οποίο είναι συμφερόντων του Δημήτρη Βραχάμη. Το οποίο βρήκε τη χρυσή συνταγή και σιγά μην την αλλάξει. Σιγά μην μπει σε πειραματισμούς. Μια λογική της λογικής. Επειδή οι μεγάλες αλλαγές, πιθανόν να διέκοπταν την πρωταθλητική του πορεία. Δεν χρειάζεται να έχεις ”σπουδάσει” στις νυχτερινές ακαδημίες για να το αντιληφθείς. Η τεχνική των μικροαλλαγών ακολουθήθηκε, τα βασικά κομμάτια παραμένουν σταθερά, στη θέση τους, όπως τα θυμόμαστε πέρσι και ακόμη νωπές είναι οι μνήμες, από τον μεγάλο χαμό. Και τετραήμερα, Πέμπτη με Κυριακή.

Ανακοινώθηκε το πότε επιστρέφει το ..μεγάλο έργο : 20/9!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "vrahamis_dimitris_agioneri dimitris_ agioneri 30 λεπ. vrahamis_ Από λειτουργία δημιουργίας 20/9 @agioneri_peristeri @vasilis_ dimas_ @iwanna_ strigga_ official @konstantinos pantidos official @christos_ karatzakos _official @amorgou konstantina @aris.sel @thanos tzebelikos @zampas_g @georgiounikoss @kristiana official chrysa mal @eirini_ sterianou @kdelogiannis @konstantinos droulias @hliasdroulias_ @drouliasbrothers ۲ Ετοιμαστείτε ...φέτος θα γίνει ΕΡΓΟ ΜΕΓΑΛΟ.."
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, πλήθος και κείμενο
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.