WELCOME to the ZOO 11/8/2024

Από το Facebook του Νίκου Μουρατίδη :

Ο Πίπης-Άδωνης Γεωργιάδης οδηγεί το ΕΣΥ στον αφανισμό και χαίρεται!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Έχει αυτό το χαμόγελο, και λέει μέσα του: «Το δικό μου θα γίνει, όχι το δικό σας».

Δεν αγαπάνε ρε παιδί μου την Ελλάδα και τον Έλληνα, αγαπάνε την καρέκλα τους, το χρήμα και τα αφεντικά τους.

Και τα αφεντικά θέλουν όλα να γίνουν ιδιωτικά.

Περιφέρει την αλαζονεία και την ματαιοδοξία του, μιλάει για όλους και για όλα και με το μόνο που δεν ασχολείται είναι το υπουργείο του και τα προβλήματα του.

Άρα, ξέρει εκ των προτέρων ότι το Δημόσιο Σύστημα Υγείας δεν έχει μέλλον – οπότε ασχολείται με άλλα – κυρίως με κουτσομπολιά και πέταγμα λάσπης στον Κασσελάκη, τον Πολάκη κτλ.

Πολύ καλά το newsbreak.gr έγραψε:

• ο καρπαζοεισπράκτορας υπουργός, που προκαλεί αηδία με το οικτρό του θέαμα, δεν προλάβαινε να δέχεται την ξέχειλη οργή των λειτουργών της Υγείας, οι οποίοι, πέρα από κάθε ανθρώπινο όριο αντοχής, επιμένουν, παρά τις τεράστιες ελλείψεις, να κρατούν τις ετοιμόρροπες υποδομές που καταρρέουν.

Το μαιευτήριο “Έλενα” εδώ και δύο μήνες υπάρχει έλλειψη πόσιμου νερού, οι ψύκτες έχουν αποσυρθεί και ο κλιματισμός δεν λειτουργεί επαρκώς.

Την ώρα που τα social έγραφαν για την κατάσταση στο μαιευτήριο “Έλενα”, ο Πίπης Γεωργιάδης μας ενημέρωνε για τις διακοπές του Κασσελάκη στην Μύκονο.

Και είδαμε τον Stefanos Kasselakis στο μαιευτήριο “Έλενα” να ενημερώνετε για την όλη κατάσταση.

Κανείς – ούτε ο Γεωργιάδης, ούτε αυτοί που δημοσιεύουν τις ψευτιές του – ζήτησαν συγνώμη από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Απλά, μετά το κράξιμο που έφαγε, υποσχέθηκε να προμηθεύσει με νερό και δροσιά το «Έλενα».

Ο ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε:

• “Έπρεπε το θέμα να πάρει διαστάσεις, προκειμένου να δεήσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη κι ο αρμόδιος υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης να ασχοληθούν με αυτό.”

Γίναμε διεθνής περίγελος:

• Η Αλβανία απαγόρευσε τις εισαγωγές ζώων από την Ελλάδα!

Ο Μητσοτάκης προτίθεται να “τσακίσει” τους φοροοφειλέτες…

Και εν τω μεταξύ

• Ο ίδιος χρωστάει 1.300.000ευρώ

• Το υπουργικό συμβούλιο χρωστάει 16.000.000

• Και η ΝΔ χρωστάει 400.000.000

Και αντί να είναι στην φυλακή, είναι στην κυβέρνηση!!!

Μπράβο ρε μλκς καλά τα καταφέραμε

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

Το Ισραήλ έχει βομβαρδίσει 152 σχολεία στην Γάζα.

Στο πιο πρόσφατο βρέθηκαν πάνω από 100 νεκροί

• Άρα το Ισραήλ δεν κάνει γενοκτονία των Παλαιστινίων. OK το καταλάβαμε.

Διέρρευσε βίντεο και μάλιστα το έδειξαν και τα Ισραηλινά μέσα.

Συγκεκριμένα το ισραηλινό τηλεοπτικό κανάλι Channel 12 μετέδωσε πλάνα κλειστού κυκλώματος που φέρεται να δείχνουν στρατιώτες των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF) να κακοποιούν σεξουαλικά έναν Παλαιστίνιο κρατούμενο, επιβεβαιώνοντας έτσι τις καταγγελίες που προκάλεσαν κατακραυγή.

Στο βίντεο φαίνονται δεκάδες κρατούμενοι ξαπλωμένοι μπρούμυτα στο πάτωμα με τα χέρια στο πίσω μέρος του κεφαλιού τους.

Ένας από τους κρατούμενους οδηγείται σε μια διακριτική γωνιά. Τρεις στρατιώτες εμφανίζονται στη συνέχεια να χρησιμοποιούν ασπίδες για να εμποδίσουν τη θέα. Μόλις ένα μέτρο μακριά, ένας στρατιωτικός σκύλος γαβγίζει άγρια στον κρατούμενο…

Αμέσως μετά τον βίασαν.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο που λέει "ΣΗΜΕΡΑ πησίδες ΣΤΑΓΟΝΙΔΙΑ ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ ΑΙΒΑΣΙΑΙΚΩΝ ΤΗΣ ΣΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ NHAFE ΓΚΕΡΝΑΝΤΟΕΡΕΡΟ แดซ 3 松影人路 ΝΑΠΑΡΕΙΣΘΕΙΗΟ ነዑ-ዘ1 Αυγούστου υφύλλουε OΙΚOΛΟΓΙΑ ΟΙΚΥΚΛΑΔΕΣ AENEXOYNNEPO Συνεντεύξεις αγορες ΕΦΗΜΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΜ www.efsyn. ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΠΕΝΤΕ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΟΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΑΓΧΩΝΕΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΛΟΥΚΕΤΩΝ ΣΤΗ BOPEIA 8-19 ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 500 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ έμειναν άνεργοι ςτελευταίους Enineoeue ΚΛΑΔΟΣΚΑΛΑΥΝΤΙΚΩΝ στιζεπομενες δουλειά γμεσα ότηνκοινωνίας HOMMATCETHLI ΣΙΤΑΝΙΑΣ ONEIPO PLLSE ΚΡΙΣΗΣ OPIKH ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΒΙΑΣΤΗ ΠΑΤΕΡΑ ZEA.22 apapd EA.13-15 OEMA EO.EYN. ΟΤΑΝΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ AYMIMARO 8R151024 ΠΝΕΥΜΑ ΠΑΡΙΣΙ ξυποσχέσεις για σωτηρία βιομηχανίας BIAIH ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ MONTEAOY καταστρέφει ό,τιείχε απομείνει ΠΑΝΙΚΟΙ ΔΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ατμομηχανή της οικονομίας ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΥΠΟΘΕΣΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΡΑΛΗΣ ΟξεχωριστόςΜ Μανόλο ΣΕΛ.2,20-21 EXITEC:NETPOEZEPOOE ΣΕΛ.17"

Πρωτοσέλιδο της ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ των ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

• “Τσουνάμι λουκέτων στην Βόρεια Ελλάδα.”

• Περισσότεροι από 500 εργαζόμενοι έμειναν άνεργοι τους τελευταίους μήνες.

• Φούμαρα αποδεικνύονται οι κυβερνητικές υποσχέσεις για σωτηρία της βιομηχανίας.

Ποια βιομηχανία ρε φίλε; Μας δουλεύεις;

Ο ρόλος της Ελλάδας από δω και πέρα είναι: Υπηρετώ τα ξένα αφεντικά.

Οι πλούσιοι ξένοι αγοράζουν όλα τα φιλέτα και οι Έλληνες – άντρες, γυναίκες και παιδιά – υπηρέτες και σερβιτόροι.

Οι ξύπνιοι γονείς κάντε μια κουβέντα με τα παιδιά σας και στείλτε τα έξω. Όσα περισσότερα Ελληνόπουλα είναι στο εξωτερικό τόσο το καλύτερο.

Όχι τίποτα άλλο, αλλά να μην γίνουν “οι πουτάνες” των ολιγαρχών!

Η φίλη Στέλλα Προσαλέντη μου έγραψε:

• Απόλυτα συμφωνώ ως προς τον Τσιτσιπά… Η πίεση που πρέπει να έχει δεχθεί, ειδικά από την Ρωσίδα μητέρα θα πω εγώ, παίζει να είναι αβάσταχτη, πόσο μάλλον τώρα με τις επιτυχίες των φίλων και συνομηλίκων συναθλητών του. Δεν καταδικάζω και δεν κανιβαλίζω, αλλά όντως κάτι δεν έχεις κάνει καλά ως γονέας…

Υπάρχουν και κάποιοι τώρα, αφού τον ξέσκισαν πριν, που λένε ότι θα μπορούσε να έχει καλύτερους τρόπους.

Ακούστε κουκλίτσες μου όταν το αίμα σου ανεβαίνει στο κεφάλι δεν μπορεί να είσαι comme il faut. Όλη η συσσωρευμένη πίεση, τα νεύρα και ο θυμός ξεσπάνε και… όποιον πάρει ο χάρος!

Ο Άλκης Κυνηγάκης κατέθεσε την ψυχή του για να φέρει ένα μετάλλιο στην Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Έδωσε τον καλύτερό εαυτό του στην επίπονη κούρσα της μαραθώνιας κολύμβησης 10 χλμ., που έγινε στα βρομόνερα του Σηκουάνα και μετά τον αγώνα του “λύγισε” στην κάμερα της ΕΡΤ, όπου ένιωσε ότι ήταν η ώρα να πει την αλήθεια του. Ο Έλληνας πρωταθλητής ξέσπασε τονίζοντας ότι αντί να του ανοιχτούν οι δρόμοι μετά το Τόκιο, σε εκείνον… έσφιξαν και πως κανένας δεν ήταν δίπλα του πέρα από τον προπονητή του Σπύρο Γιαννιώτη και τους χορηγούς του.

Φανερά συγκινημένος και φορτισμένος συναισθηματικά, υπογράμμισε ότι έχει χάσει τον εαυτό του μέσα από αυτό το ταξίδι των τριών χρόνων που μεσολάβησαν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, άφησε αιχμές ότι κανένας από τους αρμόδιους που έπρεπε να είναι στο πλευρό του και να στηρίζουν γενικά τους Έλληνες αθλητές δεν ήταν εκεί, ενώ αποκάλυψε ότι “πάλευε” με τη σκέψη να τα παρατήσει.

• ”Αυτό που θα ήθελα να παρακαλέσω είναι αυτοί που πρέπει, οι αρμόδιοι, να είναι πιο κοντά στους αθλητές. Να είναι κοντά τους. Να τους αγαπήσουν περισσότερο κι όχι να τους βλέπουν σαν εχθρούς, γιατί είμαστε μια ομάδα, μια χώρα. Να βρίσκουμε λύσεις κι όχι να δίνουμε σφαλιάρες, επειδή μπορούμε”.

Αυτά τα παιδιά που μας κάνουν περήφανους, υποφέρουν.

Υπομένουν τα πάντα για να δουν την σημαία μας να κυματίζει…

Τα αρμόδια γουρούνια όλη μέρα μέσα στον βούρκο τρώνε….

Το ΥΠΠΟ θα δώσει επιχορηγήσεις 2.006.000 ευρώ και παροχή αιγίδας για θεατρικές παραγωγές, φεστιβάλ, περιοδείες και εκδηλώσεις θεάτρου.

Θα ήθελα:

• Πρώτον, όσοι λάβουν επιχορήγηση να μας ειδοποιήσουν – γιατί πιστεύω ότι είναι “μαϊμού”, και

• Δεύτερον αυτό το 2.006.000 τι είναι; (το 6 εννοώ). Το κοιτούσα σαν μαλάκας. 2.006.000;;;;;;

Βρε κούκλα μου συνεχίζουν και μας ταΐζουν σανό;

• Αν σου έλεγαν ότι μπορείς να εξαφανίσεις 5 ανθρώπους από τον πλανήτη, ποιοι θα ήταν αυτοί;

• Ο Trump, o Putin, o Netanyahu, o Bashar al Assad της Συρίας και τον 5ο τον ξέρεις πολύ καλά…

• Α και νόμιζα ότι θα μου πεις τον Kim Jong Un!

• Δεν θα είμαστε με τα καλά μας, και ποιος θα πατήσει το κουμπί;

Χαχαχαχαχαχα σταμάτα θα κατουρηθώ….

Η φίλη Γιούλη Καλημέρη μου γράφει

Για το πόσο καλά πάει ο τουρισμός, θα πω το εξής και κάν’ το εικόνα. Κως, Σάββατο βράδυ 11 η ώρα. Άδεια εστιατόρια, άδεια μπαρ, άδεια καφέ, άνθρωπος δεν υπάρχει στο δρόμο. Σκιάζεσαι έρημο νησί. Οι τουρίστες βγαίνουν αν βγουν στο νησί μετά τις 8,30 το βράδυ αφού έχουν φάει στο ξενοδοχείο Μ ένα μπουκαλάκι νερό στο χέρι κάνουν μια βόλτα μέχρι τις 9-9.30 και μετά εξαφανίζονται. Οι υπόλοιποι όντως ψωνίζουν απ’ το σουπερμάρκετ. Αυτός είναι ο υπερδιαφημισμενος τουρισμός. Όσο για το νοσοκομείο εδώ, άστο πρέπει να το ζήσεις για να το καταλάβεις. Όσοι ζούμε εδώ κάνουμε τον σταυρό μας να μην αρρωστήσουμε. Καλημέρα Νικόλα, καλό ΣΚ.

Η Ioanna Zagkla μου έγραψε

• Εδώ σ’ ένα νοσοκομείο του έλεγαν τι προβλήματα έχουν με αγανάκτηση είναι η αλήθεια και ο Πίπης το μόνο που είπε είναι… “Μη μου φωνάζετε εμένα γιατί εγώ φωνάζω περισσότερο”. Υπουργός για τα σκουπίδια. Φτου να μη το βασκάνω το Μπουμπούκι. Ελπίζω να πετύχει δόξα πατρί (και υιο). Καλό Σαββατοκύριακο.

Η Ioanna Koutla μας επισημαίνει:

Δυο αλλαγές για την υγεία που δεν τις είδα πουθενά γραμμένες.

• Από 1/1/24 η πλατφόρμα για να κλείσεις ραντεβού στον Ερυθρό Σταυρό, ανοίγει κάθε 6 μήνες, ναι ναι καλά διαβάζετε, κάθε 6 μήνες.

• Και ένα ακόμη σημαντικό, ο ογκολόγος σου, που σου γράφει την μαγνητική, δεν μπορεί να σου γράψει το σκιαγραφικό.

Στην υγεία καλά πάμε. Καλημέρα !!!!!

Ραντεβού το απόγευμα στην ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΠΟΛΗ, στο ΚΟΚΚΙΝΟ 105.5 για να κάνουμε 6μμ-8μμ τις βόλτες μας, να επικοινωνήσουμε και ν’ αποχαιρετήσουμε τους Ολυμπιακούς αγώνες.

Για μουσικές θα ακούσουμε ρεπερτόριο από την Ελληνο-Γαλλική φιλία!Η Τσανακλίδου και η Πιάφ, η Πιάφ και ο Θοδωράκης, η Michele Arnaud και ο Χατζιδάκις, ο Μουστακί και η Μοσχολιού, η Μούσχουρη και ο Aznavour, ο Σπανός και η Μπριζίτ Μπαρντό, ο Μάριος Φραγκούλης και η Lara Fabian, ο Adamo και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, η Dalida και ο Σαββόπουλος κτλ. κτλ.

Ες αύριον τα σπουδαία

Namaste

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.