Καλό είναι να μην ξεχνάμε

Κώστας Μπερτάκης - Κωνσταντίνος Αργυρός

Επειδή η αχαριστία είναι μεγάλη αμαρτία. Η μεγαλύτερη ανθρώπινη αμαρτία. Και το Tsipas Blog την απεχθάνεται, δεν θέλει να την βλέπει, πόσο μάλλον να την προβάλλει. Ακούστε τι θα σας πω :

Ο Μπερτάκης έχει βοηθήσει πολύ, πολύ όμως επαγγελματικά, τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Δεν φαντάζεσαι πόσο!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Θυμάμαι, πως δεν θυμάμαι. Ακόμη και με συνεργάτες του τα έβαλε, όταν τον Οκτώβριο του 2015, ξεκίνησε η σχέση τους. Παρά τις τότε μέτριες έως κακές εμφανίσεις εμφανίσεις του αοιδού σε άλλο μαγαζί, κι όμως, τον έβαλε πρώτον, μαζί με την Πάολα, στο Teatro.

Ο Μπερτάκης του τα έδωσε όλα, στις πολύ δύσκολη μετά Παντελίδη εποχή. Μαζί του κέρδισε χρήμα και αίγλη. Μαζί άλλαξαν την Αθηναίική νύχτα, υλοποιώντας πρωτοποριακά σχέδια και προτάσεις.

Ακόμη και με τον Κορονοιό, όταν δεν είχε φύγει τελείως, δεν «κώλωσε» καθόλου ο επιχειρηματίας. Τι έκανε ; Γκρέμισε ολοκληρωτικά το ΤΕΑTRO, το σήκωσε από την αρχή, και στην πιο προχωρημένη μορφή. Για τον Αργυρό βέβαια. Που καλωσόρισε την Φουρείρα το χειμώνα του 21. Και τον Σάκη Ρουβά, την αμέσως επόμενη σεζόν. Μιλάμε σίγουρα για τις μεγαλύτερες παραγωγές που έχουν στηθεί τα τελευταία χρόνια. 

Γράφουμε μόνο αλήθειες.

Το γράφουμε τώρα : Που με τον Μπερτάκη, δεν έχουμε τις καλύτερες σχέσεις, δεν είμαστε όπως παλιά!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.