ΑΙΧΜΕΣ: Μήπως ένα One …Open είναι εφικτό;

Μήπως το …One πάει στο Open;

Το σχέδιο των  Β. Μαρινάκη και Θ. Κυριακού για το Open περνούσε μέσα από την Oscar Productions περιελάμβανε και την εμπλοκή του Διονύση Παναγιωτάκη. Το σχέδιο δεν υλοποιήθηκε, διότι ο Ιβάν Σαββίδης, διάλεξε, τελικά, την Barking Well Media και τον Νίκο Κοκλώνη, μέσω της …Red  Productions.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στην κρίσιμη στιγμή του διαζυγίου Open- Barking, η εταιρεία του παρουσιαστή βρίσκει καταφύγιο στο Mega, η ιδιοκτήτρια εταιρεία του οποίου, ετοιμάζεται για το χρηματιστήριο.

Οπότε, υπάρχει η ερώτηση μήπως υπάρχει ένα ευρύτερο σχήμα που θα αναθέσει στον Διονύση Παναγιωτάκη τη λειουργία του Open που έχει υποχωρήσει στο 3%.

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως την όλη προσπάθεια θα ενισχύσουν η πλευρά του Β. Μαρινάκη, του ομίλου Βαρδινογιάννη και Θ. Κυριακού. Οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει για την απόκτηση αρχικά του μάνατζμεντ και στη συνέχεια του πλήρους ελέγχου του καναλιού.

-typologies.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.