Ελεύθερη η dj της Μυκόνου με περιοριστικούς όρους – Ο Αλέξανδρος Λυκούδης -της γνωστής οικογενείας- είχε αναλάβει την νομική εκπροσώπηση της

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία της το μεσημέρι της Πέμπτης 01/08 στον Εισαγγελέα Σύρου η 26χρονη dj, που είχε συλληφθεί μαζί με δύο ακόμη άτομα, με την κατηγορία ότι διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στη Μύκονο.

Η ίδια στην απολογία της δήλωσε πως κατάγεται από τη Βαρσοβία και τα τελευταία 4 χρόνια εργάζεται ως μουσική παραγωγός στην Πολωνία, τη Γερμανία και την Ισπανία.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

«Στη Μύκονο, είπε, ήρθα στις 8 Ιουλίου και έμεινα στην οικία του πρώτου κατηγορουμένου, που φιλοξενούσε από τα μέσα Ιουνίου τον δεύτερο κατηγορούμενο, που είναι ο αρραβωνιαστικός μου. Έκτοτε συμμετείχα σε τρία μουσικά events στο νησί της Μυκόνου, ένα ακόμη είχε προγραμματιστεί την ημέρα της σύλληψής μου ενώ άλλα 4 ήταν στο πρόγραμμα μέχρι τις 8 Αυγούστου, που θα έφευγα από τη Μύκονο για να επιστρέψω στη Βαρσοβία».

Η dj δήλωσε στον Εισαγγελέα Σύρου ρητά και κατηγορηματικά πως δεν έχει ουδεμία σχέση με ναρκωτικά και δεν είναι καν χρήστης. Πρόσθεσε μάλιστα, ότι η απώλεια του πατέρα της από εθισμό σε αλκοόλ σημάδεψε την παιδική της ηλικία και έκτοτε είναι κατηγορηματικά αρνητική σε εξαρτήσεις από κάθε είδους ουσίες.

Μετά την απόφαση των αρχών να αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η 26χρονη dj ο δικηγόρος της Αλέξανδρος Λυκούδης δήλωσε στη «Ζούγκλα»: «Μετά από πολύωρη ανακριτική διαδικασία εισφέραμε το αποδεικτικό υλικό που αποδυνάμωσε κάθε ένδειξη και κάθε υπόνοια ενοχής της κατηγορούμενης. Η συμμετοχή της τελούσε σε πλήρη αναντιστοιχία με την επικοινωνιακή καταιγίδα που προηγήθηκε. Αποφασίστηκε ομοφώνως να αφεθεί ελεύθερη και να της επιβληθούν περιοριστικοί όροι».

-zougla.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.