WELCOME to the ZOO 30/7/2024

————————————————————
Stefanos Kasselakis

• O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε στην ανάρτηση του.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

“Επειδή βλέπω διαρροές για «μισές» και «ολόκληρες» διαγραφές, επαναλαμβάνω:

Ο Παύλος Πολάκης διεγράφη από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για συμπεριφορές που δεν αρμόζουν στο κοινοβούλιο. Είναι ζήτημα συμπεριφοράς, όχι πολιτικής.

Συμπεριφοράς, μέσα σε ένα Κοινοβούλιο που έχει ξεφτιλιστεί από τη Νέα Δημοκρατία, η οποία μας πλασάρει αστική ευγένεια όσο συγκαλύπτει εγκλήματα και κρύβει σκάνδαλα.

Που μας κουνά το δάκτυλο όσο κρατά Βουλευτή κάποιον που δεν μπορεί ούτε καν να με αναγνωρίσει ως άνδρα – και με αυτόν τον τρόπο πληγώνει χιλιάδες συμπολίτες μας.

Κι όσο επίσης κρατά Βουλευτή κάποιον που δηλώνει ότι «το θηλυκό είναι για να τίκτει» – και με αυτόν τον τρόπο απαξιώνει τους μισούς πολίτες της χώρας μας.

Και αυτούς τους κρατά ο Πρωθυπουργός, διότι φοβάται τη δεξιά του πτέρυγα που τον ελέγχει.

Ο Παύλος Πολάκης είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ με έργο, αντιπολιτευτική ισχύ και ανιδιοτελή παρουσία που όλοι γνωρίζουν. Και αυτό για μένα είναι αδιαπραγμάτευτο.

Υπάρχουν άλλοι που εσκεμμένα και καθημερινά πληγώνουν το κόμμα πολιτικά (και όχι συμπεριφορικά) για να υπηρετήσουν τις μικροφιλοδοξίες τους.

Όσοι κρύβονται πίσω από διαρροές, ας ασχοληθούν με εκείνους καλύτερα.”

Εν τάξη κυρά Θοδώρα, κατάλαβες;

• “O Παύλος Πολάκης / Pavlos Polakis είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ με έργο, αντιπολιτευτική ισχύ και ανιδιοτελή παρουσία που όλοι γνωρίζουν. Και αυτό για μένα είναι αδιαπραγμάτευτο”.

Στέφανος Κασσελάκης – Πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

Η φίλη Efi Anthiti μου έγραψε

• Ο Πίπης Γεωργιάδης ,εκτός από όλα όσα αναφέρεις Νίκο μου και συμφωνώ, μην ξεχνάμε πως φώναζε μέσ στην Βουλή και έλεγε τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα αλήτη…επειδή τους έπιασε ο πόνος για την συμπεριφορά Πολάκη…και μάλιστα ο πρόεδρος της Βουλής (ο Νίκος Βούτσης) ,ΔΕΝ έγραψε στα πρακτικά το συμβάν! Ευτυχώς υπάρχει βίντεο με τον Γεωργιάδη όρθιο να ουρλιάζει και να λέει αλήτη τον Αλέξη Τσίπρα…”ομορφιές” !!!—————————————————-

• Τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα δεν είναι ευπρόσδεκτα στην Πετρούπολη. Συγχαρητήρια! Από δω και πέρα κανείς μας δεν θα πατήσει το πόδι του στο θέατρο Πέτρας. Και οι καλλιτέχνες να ακυρώσουν τις εμφανίσεις τους εκεί.

Αυτό έγραψα χτες και η Eleni Baib μου απάντησε

• Ειναι άδικο αυτο που λετε για την Πετρούπολη καθως εχει δει ο κοσμος τι εστι ασυνόδευτα ανήλικα ετών απο 18 και πανω και δεν μιλάμε για γυναικοπαιδα και μωρά αλλα για μαντραχαλους που θεωρούνται “ανήλικα”. Μέσα σε πυκνοκατοικημένη περιοχη με κούνιες απέναντι απ το κτήριο και χωρίς αστυνόμευση λογικό ο κόσμος να νοιώθει ανασφάλεια γιατι ξέρουμε ολοι οτι τα αστυνομικά τμήματα υπολειτουργούν. Μπορουνε κάλιστα να πανε σε κτίρια στα Βόρεια προάστια Εκάλη Κηφισιά κτλ που υπαρχει φουλ αστυνομικη προστασία.

Συγνώμη κ. Eleni Baib αλλά αυτά που γράφετε δεν είναι ούτε ανθρώπινα, ούτε Χριστιανικά. Είχαμε και μείς στην γειτονιά μας “ασυνόδευτους μαντράχαλους”, όπως τους αποκαλείτε, αλλά ο κόσμος τους πήγαινε μπουκάλια με κρύο νερό, φαγητά, φρούτα, παγωτά, τους μιλούσε, κάθονταν μαζί τους στο cafe της πλατείας για ένα καφεδάκι και κουτσά στραβά να προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν.

Κανείς στην γειτονιά δεν κινδύνευσε από τους “μαντράχαλους”…

Εν τω μεταξύ στην Πετρούπολη, εκτυλίχθηκαν τρομακτικές σκηνές, με κατοίκους να «παίζουν» ξύλο για να μην γίνει η δομή των ασυνόδευτων ανηλίκων.

Συγκεντρώθηκε κόσμος έξω από την εγκατάσταση και υπήρξαν διαφωνίες μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν σοβαρά επεισόδια με φωνές και ξυλοδαρμούς.


Το ξαναλέω

ΟΥΔΕΙΣ να πατήσει το πόδι του στην ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ και οι καλλιτέχνες που έχουν κλείσει να εμφανιστούν στο θέατρο Πέτρας, να ακυρώσουν αμέσως τις εμφανίσεις τους.

Από δω και πέρα θα απαντάμε με ακτιβισμό!


Όπως στρώσατε θα κοιμηθείτε κύριοι….

Οι κάτοικοι κάποιων νησιών “κλαίγονται” για την έλλειψη νερού στο νησί τους.

Και μου θύμισαν αυτούς που:

• Χτίζουν αυθαίρετα πάνω σε ρέματα και μετά, όταν στις βροχές πλημμυρίζουν ζητούν βοήθεια και κατηγορούν το κράτος…

• Χτίζουν παράνομα ολόκληρους οικισμούς (Μάτι), εκτός σχεδίου πόλης, χωρίς δρόμους, πλατείες και διεξόδους- και όταν πιάσει φωτιά κατηγορούν την Περιφέρεια, τον Δήμαρχο, τους πυροσβέστες κτλ. κτλ.

Έτσι και οι νησιώτες.

• Κάνουν τα στραβά μάτια όταν τα νησιά τους γεμίζουν με πισίνες, και μόλις τελειώσουν τα αποθέματα του νερού αρχίζουν την κλάψα…

Όπως στρώσατε θα κοιμηθείτε κύριοι…

Μην κλαίγεστε, σας μάθαμε πια!


• “Δεν μπορεί ο καταναλωτής να πληρώνει τις δυσλειτουργίες στην ενέργεια” είπαν ο Μητσοτάκης και η Σακελλαροπούλου…

Και τους βλέπεις φωτογραφία στα σαλόνια του προεδρικού μεγάρου, με φουλ air-condition – που εμείς πληρώνουμε τους μισθούς και τους λογαριασμούς τους…

Και αυτοί κουβεντιάζουν για τα βάσανα μας…

αει σαπερα μαρη

Ε μα γι’ αυτό τον ξεχωρίζω απ’ όλους τους ΠΑΣΟΚους

• Παύλος Γερουλάνος: “Αντίπαλος μας είναι η Ν.Δ.”

————————————–Έχουμε και κάποιο επίπεδο…

• Camila Harris: “Είσαι σεξιστής και ρατσιστής”
• Donald Trump: “Είσαι ακροαριστερή και τρελή”
• Παύλος Πολάκης: “Το ακούσατε; Είπε ουστ”
• Άδωνις Γεωργιάδης: “Τέτοιος δειλός ήσουν πάντα, φύγε, ουστ!”
• Νίκος Μουρατίδης: “Σκάσε ηλίθια”!!!!


Αχ, μιλάτε μου λίγο καλύτερα και είμαι κόρη Ναυάρχου…

Αχαχαχαχαχα——————————————

Χθες 17.25 με πήρε τηλέφωνο μια πολύ χαρούμενη και γελαστή κοπέλα, μου είπε ότι μου τηλεφωνεί εκ μέρους της εκπομπής του ΣΚΑΪ Summer School και αν θα ήθελα να κάναμε κάποια συνέντευξη…

Της είπα ευγενικά ότι λείπω διακοπές (ψέματα)

Αμέσως μου είπε αν θα μπορούσαμε να την κάνουμε μέσω Skype!

• Θέλετε να διακόψω τις διακοπές μου και να κάνω συνέντευξη μέσω Skype στον ΣΚΑΪ, γιατί ανώμαλος είμαι;

Χαχαχαχαχα

(γελάσαμε και οι δύο)

Αφού μου ευχήθηκε καλές διακοπές και κλείσαμε, μπήκα στο Google να δω τι εκπομπή είναι αυτή που αρνήθηκα να εμφανιστώ…

Τζίζας!!!

Κατ’ αρχήν λέγεται Summer Cool και την παρουσιάζει λέει η πιο cool παρέα του καλοκαιριού… Λάμπρος Κωνσταντάρας, Μαριάννα Πιερίδη κτλ. κτλ.

Ύπαγε οπίσω μου Σατανά!!!

Χειρότερα απ’ ότι θα μπορούσα να φανταστώ….

Χαχαχαχαχα

—————————————————Πέθανε σε ηλικία 85 ετών ο Michel de Grèce (7 Ιανουαρίου 1939 – 28 Ιουλίου 2024)

Έλληνας πρίγκιπας, ιστορικός και συγγραφέας.

Έγραψε πάρα πολλά βιβλία – ιστορικά μυθιστορήματα – που είχαν μεγάλη επιτυχία. Παράλληλα αρθρογραφούσε στο κορυφαίο Αμερικάνικο περιοδικό Architectural Digest.

Ήταν παντρεμένος με την εικαστικό καλλιτέχνη Μαρία Καρέλλα και έχουν δύο κόρες.

Καλό του ταξίδι

—————————————

Ες αύριον τα σπουδαία Namaste

—————————————–

-Από το Facebook του Νίκου Μουρατίδη

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.