Η χαρά των ”ψεκασμένων”

Σιγά που θα έχαναν αυτή την τεράστια, την ουρανοκατέβατη ευκαιρία οι ”ψεκασμένοι”… Είναι βέβαιοι. Είναι βαθύτατα πεπεισμένοι πως δεν υπάρχει καν ζήτημα Ρέμου. Στον δικό τους κόσμο, δεν έγινε δέσμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του επιφανούς τραγουδιστή. Oύτε ότι θα δανειστεί από φίλους του, για κινηθεί οικονομικά, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν.

Όλα είναι ξεκάθαρα για τους “ψεκασμένους” : «Όλη η ιστορία είναι στημένη, για τα μάτια του κόσμου. Και στόχος είναι να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη, αφού αλλεπάλληλα είναι τα χτυπήματα που δέχεται η κυβέρνηση. Τεράστια πτώση στις ευρωεκλογές. Σκληρή κριτική από τους πρώην πρωθυπουργούς Σαμαρά-Καραμανλή. Σάλος από την επίθεση Αυγενάκη σε υπάλληλο αεροδρομίου.. ».

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Σε πλησιάζουν περίεργα, πονηρά και σου ψιψιρίζουν: «Δεν μπορείτε να μας κοροϊδεύετε, ο Ρέμος είναι παιδί δικό τους, τον έχουμε δει σε τόσες φωτογραφίες με τον Μητσοτάκη..». Και πολλά άλλα τέτοια σενάρια

Δεν απαντάς, απλά δεν είναι για το μπλοκ αυτό– πάμε παρακάτω, παρακαλώ πολύ!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.