Αφεντικό που δουλεύει ο Αλεξόπουλος

Τον άνθρωπο που έχει μάθει απο μικρός να δουλεύει. Να δουλεύει και με τα χέρια, όχι μόνο με το μυαλό και την καρδιά, αυτός ο άνθρωπος είναι καλλιτέχνης. Και να μην τον φοβάσαι.

Λοιπόν. Κι ερχόμαστε στον Κωνσταντίνο Αλεξόπουλο. Είναι πρόεδρος στην Αluminiumart και στην ALEX Energy BROS. Είναι ομάδες στο κατασκευαστικό γήπεδο. Δεν είναι οπαδός του γραφείου και να κάνει τις δουλειές από το τηλέφωνο. Πρώτα θα δεις αυτόν να πιάνει το… πηλοφόρι, το μυστρί, και μετά τους συνεργάτες τους. Δεν γίνεται αλλιώς, το κεφάλι πρέπει να δώσει το καλό παράδειγμα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Μπορεί να είναι εικόνα πόρτα και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Konstantinos Alexopoulos 2 KonstantinosAlexopoulos2. ఎ. X Πειραιας હ Aluminiumart.gr"
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, ξυλαποθήκη και κείμενο που λέει "Konstantinos Alexopoulos 10 10ώ.... ώ. KonstantinosAlexpoulos10... … X ၁ 0 Aluminiumart.gr gr"
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Konstantinos Alexopoulos 10 KonstantinosAlexopoulos10.. θώ.... ώ. X હ Aluminiumart.gr"
Μπορεί να είναι εικόνα πόρτα και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα ‎ουρανοξύστης και ‎κείμενο που λέει "‎Konstantinos Alexopoulos 10 ώ. ώ.... … ه Aluminiumart.gr‎"‎‎

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.