Αντώνης Καρπετόπουλος: Το τέλος της συμμαχίας Σαββίδη- Μελισσανίδη

Ενώ περιμένουμε την έναρξη του Euro της Γερμανίας κι ασχοληθήκαμε με τους τελικούς των ευρωπαϊκών διοργανώσεων τρέχει η ελληνική μας επικαιρότητα κι όλα δείχνουν πως θα έχουμε μια θεαματική αλλαγή στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Την Κυριακή ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ κ. Μάκης Γκαγκάτσης παρουσίασε στην Θεσσαλονίκη την υποψηφιότητα του για την θέση του προέδρου. Έδωσαν το παρών στην εκδήλωση 38 αντιπρόσωποι ποδοσφαιρικών Ενώσεων από όλη την Ελλάδα. Το σύνολο των εκλεκτόρων που ψηφίζουν για τον πρόεδρο είναι 74. Δεν παραβρέθηκαν στην εκδήλωση εκπρόσωποι των ΠΑΕ της Σουπερλίγκας μας που έχουν κι αυτοί δικαίωμα ψήφου: τουλάχιστον επτά θα ψηφίσουν κι αυτές τον Γκαγκάτση, που έχει υπέρ του 45 εκλέκτορες. Τέσσερις Ενώσεις που δεν πήγαν στην σύναξη θα τον ψηφίσουν και αυτές, όπως και η Ενωση προπονητών, και η ομοσπονδία ποδοσφαίρου Σάλας και η Ομοσπονδία Γυναικών που έχει διπλή ψήφο. Όλα δείχνουν πως ο Μάκης Γκαγκάτσης έχει τουλάχιστον πενήντα ανοιχτά δηλωμένους υποστηρικτές. Αλλά και τόσους να μην είχε πάλι θα κέρδιζε σχετικά εύκολα. Για ένα απλό λόγο: γιατί δεν έχει αντίπαλο. Με τόσο μεγάλη ανοιχτή υποστήριξη δεν βλέπω κάποιον να κατεβαίνει απέναντί του για να χάσει. Οι εκλογές είναι στο τέλος Ιουλίου, αλλά, πλην θεαματικού απροόπτου, μοιάζει να έχουν ήδη κριθεί.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.