Μαρινάκης, Λάτση, Panik, άλλη δισκογραφική – Όλη η αλήθεια, μόνο στο Τσίπας Μπλοκ

Με το προηγούμενο άρθρο μου, που αναφερόταν στις φήμες, που λένε πως ενδιαφέρεται να αγοράσει δισκογραφική εταιρία ο – κολοσσός-Βαγγέλης Μαρινάκης (Διαβάστε ΕΔΩ). Έγινε ένας μικρός χαμός. Έσπασε ρεκόρ η επισκεψιμότητα. Ακόμα κι’ αυτοί που δεν ήξεραν την ύπαρξη μας, τώρα κατάλαβαν ακριβώς τι σημαίνει Tsipas Blog.

Υπάρχει αλήθεια σε κάτι τέτοιο; Το συζητάς το πράμα η το πετάς στο καλάθι των σκουπιδιών ; Ρωτάει ποιος; Όλοι. Υπάρχει ενδιαφέρον και αγωνία από αυτούς, με καθήκοντα στην ανάδειξη, την εξέλιξη των τραγουδιστών..

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ξαναρώτησα…Ξαναεψαξα : “Πράγματι, έχει ακουστεί, δεν το λέει μόνο το Τσίπας Μπλοκ…”Μόλις προ ημερών, μου το είπε ατζέντης νυχτερινός αξιοσέβαστος, υπάρχουν ακόμη τέτοιοι.

Πρόσθεσε και τούτο: ”Το δυσκολεύει όμως, η άριστη σχέση που έχει «χτίσει» ο κος Μαρινάκης με την Μαριάννα Λάτση! Κολοσσός παράγοντας και αυτή. Την συναντάμε μεταξύ των άλλων, και στην Panik, την κορυφαία αυτή τη στιγμή, εταιρία στα δισκογραφικά πράγματα της Ελλάδας. Δεν νομίζω να πήγαινε “απέναντι” από την φίλη, αλλά και σύμμαχο του σε κάποιες δουλειές ..”

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.